Nepoznata devojka popila čašicu više, pa se zaletela na Lenu Čolak! Isplivao šok snimak (FOTO/VIDEO)

15.07.2022

16:19

0

Pokušala je da se popne kod pevačice na binu usred tonske probe

Nepoznata devojka popila čašicu više, pa se zaletela na Lenu Čolak! Isplivao šok snimak (FOTO/VIDEO)
Lena Čolak G.G./ATAImages - Copyright G.G./ATAImages

Malo koga je do sada sačekalo iznenađenje usred tonske probe kao što je Lenu Čolak! Pevačica, sudeći po snimku s TikToka, nije mogla da veruje svojim očima pošto je ugledala nepoznatu devojku da pokušava da se popne na binu kod nje u još uvek mahom praznom lokalu.

Prema opisu snimka, popila je čašicu više i verovatno poželela „da podigne provod na viši nivo". Ipak, Leni su radnici kluba ubrzo pritekli u pomoć i objasnili devojci da bi najbolje bilo da odustane.

- Tonska proba može da izgleda i ovako, ako vam upadne pijana Engleskinja - poručila je Čolakova putem pomenute društvene mreže, a time je svakako izmamila brojne reakcije svoje publike.

Podsetimo, ovoj pevačici se mnogo šta desilo što većini nikako nije. Iz raznih je pehova „izašla kao pobednik" - na plaži ju je udarila krava, njena baka je iz novina „saznala da je s Rastom u vezi"... A jednom se prilikom za 24sedam bila prisetila trenutka kad joj je majmun priredio pravu scenu.

- Jednom sam doživela da me majmun, koji se igrao sa mnom i bio super, odjednom popiški! To se sve prolilo po meni, ostala sam zatečena! Onda sam mu na kraju dala neki smoki, pa se on iznervirao što mu ja to uzimam i ujeo me je. Sreća pa ujed nije bio jak, jer je majmun bio mali. Uvek sa životinjama imam neke smešne situacije - nasmejala se bila ona tada.

@lenacolak Tonska proba može da izgleda i ovako ako vam upadne pijana engleskinja. 🥴🤣 🍻 #tonskaproba #lenacolaktiktok #lenacolak #manjevina ♬ original sound - Lena Colak

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike