Baka Prase objasnio zašto više ne sme da spominje Željka Mitrovića: Sledi mu kazna ako ovo prekrši!

14.12.2022

08:30

0

Objasnio je da ime direktora ''Pinka'' više ne sme da spominje u lošem i ružnom kontekstu

Baka Prase objasnio zašto više ne sme da spominje Željka Mitrovića: Sledi mu kazna ako ovo prekrši!
Baka Prase i Željko Mitrović - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages/Youtube/Baka Prase

Kontroverznom jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, nedavno je vraćen Jutjub kanal koji borji pre dva miliona pratilaca.

Iliću je krajem oktobra ove godine nakon gašenja Jutjub kanala, ugašen i nalog na Instagramu, koji broji preko milion i dvesta hiljada pratilaca. Sa ove društvene platforme nestao je pre gotovo mesec dana. Pričalo se da je njegov profil ugašen zbog stalnih verbalnih napada na direktora Pink medija grupe, Željka Mitrovića, što je kasnije i poznati jutjuber i potvrdio.

Jutjuber je prošle nedelje uspeo da povrati svoj Instagram nalog, nakon čega se odmah i oglasio na istom. Burnom porukom na svom storiju privukao je veliku pažnju.

- Vratio sam se! Mitroviću... - vriskao je jutjuber tada.

Printksrin/Jutjub/Baka Prase
Baka Prase

Nekoliko dana kasnije, Bogdan je dai i zvanično objašnjenje u svom stilu, pa objasnio da Željka Mitrovića ne sme više da pominje u ružnom kontekstu na ovoj društvenoj platformi, jer mu je upravo zbog toga bio suspendovan nalog. 

Ilić je nedavno istakao i da je od Mitrovića dobio preko sedamdeset tužbi, te da je isto toliko i on uložio.

- Opet sam se vratio! Nažalost, ne smem više da govorim onom liku, kog ne smem da imenujem, ružne stvari, jer se žalio Instagramu da ga maltretiram i zato me gase. Tako da veliki pozdrav za njegovu ženu koja voli društvo dlakavih muškaraca, za sina koji ne ume da vozi, ćerku koja ljubi pare i naravno za tebi najdražu ljubavnicu. P.S. Prekini da mi šalješ prijave da mi gasiš kanal, smaraš! Pozdrav - napisao je Baka Prase u novom storiju.

Instagram printscreen/bakaprase
Baka Prase i Željko Mitrović

Bogdan je poslednjih meseci aktuelan je zbog rata sa Željkom Mitrovićem, a nedavno je dobio i prekršajnu prijavu zbog nedoličnog ponašanja i vređanja policije i novinara na javnom mestu.

Podsetimo, nakon što je uspeo da ''oživi'' Jutjub kanal, Baka Prase je objavio video i kom je pokazao kako je sestri, njenom izabraniku i tek rođenoj bebi obezbedio krov nad glavom, dok su u Beogradu, odnosno kupio stan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike