Uki Ku ne odustaje dok ne istera pravdu: Objavila fotografije sa sestrom i izazvala lavinu emocija

02.10.2022

12:34

0

Una Kablar na Instagramu izveštava pratioce o novitetima koji se tiču nasilja koje je doživela Sara

Uki Ku ne odustaje dok ne istera pravdu: Objavila fotografije sa sestrom i izazvala lavinu emocija
una (9) - Copyright Instagram printscreen/uki_q

Javnost je ostala zatečena uznemirujućim snimkom koji je objavila tiktokerka Una Kablar, kako bi pokazala kakve povrede je njenoj sestri Sari H. naneo muž Damjan Hadžić dok ju je stiskao za vrat i udarao glavom o pločice. 

Kako je i sama Sara istakla, razlog njene svađe sa suprugom je njegova majka, zbog koje su se i inače svađali, ali nikada se nije završilo kao sada. U želji da istera pravdu i Hadžić dobije zasluženu kaznu, Una na svom Instagramu svakodnevno objavljuje novitete u vezi sa slučajem, a poslednja objava govori da će u svojoj nameri i te kako istrajati. 

Naime, tiktokerka je objavila fotografije sa sestrom iz detinjstva, uz opis: „Besne žene će spasiti svet”. Nakon ove objave usledile su brojne poruke podrške 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

 

Inače, nasilnik Damjan Hadžić je uhapšen, izrečena mu je zabrana prilaska supruzi, a naloženo je i njegovo saslušanje. Ono što je takođe javnost šokiralo, jeste poruka Hadžićeve bivše, koja je navela da je i ona bila njegova žrtva

- Bivši dragi, nadam se da ćeš na robiji redovno da doživljavaš ono što si radio ženama, pošto te prevaspitavanje od mojih prijatelja nije zaustavilo - napisala je Una i objavila prepisku sa ovom devojkom. 

Instagram printscreen/uki_q
Prepiska Uki Ku i Damjanove bivše

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike