Potvrđeno pisanje 24sedam! Vojaž i Nući ispred Skupštine za doček: Ovo je kruna naše karijere, u vreme Karleuše je bilo drugačije (VIDEO)

13.12.2022

11:48

2

Treperi su pomenuli i pevačicu koja je tek prošle godine održala prvi put nastup za Novu godinu ispred Skupštine

Potvrđeno pisanje 24sedam! Vojaž i Nući ispred Skupštine za doček: Ovo je kruna naše karijere, u vreme Karleuše je bilo drugačije (VIDEO)
Pevaće ispred Skupštine Srbije: Vojaž - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Doček 2023. na platou ispred Skupštine Srbije ove godine biće potpuno drugačiji od prethodnih, jer će nastupi izvođača biti uglavnom za mlade.

Kako su najavili organiziatori, Grad Beograd i Skymusic, Beograđane će ove godine zabavljati nekoliko popularnih muzičara, a među glavnima su Mihailo Veruović Vojać i Igor Panić Nući, o čemu je prvi već pisao 24sedam.

- Nući i Vojaž za vas za Novu godinu. Da zatvorimo ovu i otvorimo 2023. godinu još jače i uspešnije - rekli su uglas treperi za 24sedam.

24sedam/Katarina Mihajlović
Pevaće ispred Skupštine Srbije: Nući

 

Na konstataciju da su veoma mladi, te da je Jelena Karleuša imala nastup za Novu godinu 2022. posle 30 godina karijere, Vojaž i Nući smatraju da je sada drugo vreme.

- Vreme u kome se mi nalazimo je digitalno. Mnogo je teže bilo u vreme Jelene Karleuše da postaneš nivo zvezde poput nje, nego mi sada. Danas svako preko interneta može da postane popularan - tvrdi Vojaž, dok Nući dodaje da je, s druge strane, sad i konkurencija veća.

24sedam/Katarina Mihajlović
Jelena Karleuša

 

- Moje mišljenje je da zbog velike konkurencije treba sve staviti na vagu, ne može da se zna kad je bilo teže. Na prvu loptu deluje da je sada, ali toliko ima muzičara, izvođača, kontenta, da je to... Sad možda ljudi lakše čuju za nekog, ali je teže opstati - kaže Panić. 

Na konstataciju da su i pare najlepše kada se radi doček na platou ispred Skupštine Grada zbog visokih honorara, Vojaž ima nešto drugačiji stav. Na pitanje da li su zadovoljni i finansijskim delom, njih dvojica poručuju:

- Ovo je za nas više pečat, nego zbog novca - objašnjava Vojaž, dok Nući potvrđuje da je "statusno značajno".

- To je kruna nečega što smo dosad radili, neki novi sjaj...

24sedam/Katarina Mihajlović
Teodora Džehverović

 

Takođe, nastup ispred Skupštine imaće i Teodora Džehverović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike