Dragana Mirković o koleginicama koje su bacile oko na njenog sina: Evo da li je još jedna pevačica dobrodošla u njen dom!

10.12.2022

17:04

0

Ovo su njeni kriterijumi za buduću snajku

Dragana Mirković o koleginicama koje su bacile oko na njenog sina: Evo da li je još jedna pevačica dobrodošla u njen dom!
Dragana Mirković - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pevačica Dragana Mirković nedavno je upriličila snimanje novogodišnjeg programa na svojoj televiziji u Požarevcu, gde je okupila prijatelje, ali i brojne kolege sa estrade.

Pevačicin i Tonijev sin, Marko Bijelić, privukao je veliku pažnju javnosti kada je otvorio nalog na Instagramu. Činjenica je da Marko ne voli da se eksponira u javnosti, te da na svon Instagramu ima svega šest fotografija.

Marko je ovako odškrinuo vrata svog privatnog života, i našao se na meti interesovanja mnogih devojaka.

Instagram printscreen/marko.vnm
Marko Bijelić

Pevačica je sada prokomentarisala navode da su se za Marka zainteresovale i neke njene koleginice.

- Ja ne ulazim u to niti pratim tu vrstu dešavanja. Moj sin fino izgleda, i to je ok, ali prvenstveno je kvalitetna mlada ličnost. A devojke i treba da ga vole. Što se tiče koleginica, to ne znam. Ko god došao u njegov život za mene je apsolutno dobrodošao, samo neka je kvalitetna i dobra osoba - priča Dragana.

Na pitanje koju koleginicu bi volela za snaju Dragana odgovara:

- To je preuranjeno pitanje jer on tek u februaru puni 22 godine, rano je za snajke. Kad bude neka novost, javljam. A i da ne javim, saznaćete - prenose mediji pisanje ''Sveta''.

ATAImages/ M.M.
Dragana Mirković

Podsetimo, Dragana je nedavno progovorila i o ćerki Manueli Bijelić, kojoj se nije dopala popularnost nakon otvaranja naloga na Instagramu, te ga je ugasila. Manuela ima izuzetne glasovne mogućnosti, a Dragana je progovorila i o potencijalnom duetu sa ćerkom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike