Svi u porodici vole dobre automobile: Ćerka Dragane Mirković pokazala svoju "zver", a tek da vidite koliko košta! (FOTO)

28.08.2022

12:30

1

Pevačica, njen suprug i njihova deca uživaju u "ljutim mašinama"

Svi u porodici vole dobre automobile: Ćerka Dragane Mirković pokazala svoju "zver", a tek da vidite koliko košta! (FOTO)
manuela bjelic 2 - Copyright Instagram printscreen/manubijelic

Deca Dragane Mirković donedavno nisu želeli da se medijski eksponiraju. Međutim, kada su odlučili da se, poput njihovih vršnjaka, pridruže društvenim mrežama, privukli su pažnju javnosti. 

Tako smo sada mogli da vidimo da je njena ćerka Manuela objavila fotografije automobila, a pretpostavka je da je ovo baš njeno vozilo.

Instagram printscreen/manubijelic
Manuela Bijelić

U pitanju je Mercedes GT 63 AMG S s prepoznatljivim tablicama DON njenog oca Tonija Bijelića koji košta oko 190.000 evra.

Kako je Manuela nedavno proslavila punoletstvo, pa i diplomirala, ne bi bilo čudno da su roditelji želeli da je počaste, a što i ne bi kada to mogu sebi da priušte.

ATAImages/ M.M.
Dragana Mirković

Svi članovi porodice Bijelić - Mirković su pasionirani ljubitelji automobila, a Manuelin brat Marko se čak i takmiči u automobilskim trkama. Kao što je poznato, Draganin suprug Toni i trguje skupocenim četvorotočkašima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike