Seka Aleksić urnebesnom imitacijom Lepe Brene izazvala burne reakcije javnosti! (VIDEO)

10.12.2022

16:30

0

Pevačica je napravila parodiju na viralni video koji je Brena nedavno usnimila koristeći čarape i ananas

Seka Aleksić urnebesnom imitacijom Lepe Brene izazvala burne reakcije javnosti! (VIDEO)
Seka Aleksić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Seka Aleksić iz dana u dan oduševljava svojim novim imidžom, koji mnogo podseća na Seku s početka karijere, kakvu su je mnogi fanovi zapravo i zavoleli.

Osim po hitovima i prepoznatljivom stajlingu, Seka je poznata i po svom talentu za glumu i smislu za humor, te se njene imitacije iz ''Grand kabarea'' prepričavaju i dan danas.

Pevačica je još jednom uspela da nasmeje široki auditorijum, a ovog puta je imitirala svoju stariju koleginicu Lepu Brenu.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Lepa Brena

Naime, Brena je pre izvesnog vremena snimila video koji je brzinom svetlosti postao viralan na Tiktoku. Pevačica je tako želela da izreklamira postojanost svog novog brenda, tako što je stavila ananas u čapare, pokazujući koliko su čvrste, i to tako što je iste bacala gore dole u vazduhu, pri čemu je uspela da potvrdi svoju teoriju.

Seka se sada prisetila pomenutog klipa, te je napravila svojevrsnu parodiju na isti, mešajući tako salatu sa dresingom u različitim pravcima. Pritom, pevačica je iskoristila svoj talenat te je simulirala Brenin glas, što je izazvalo smeh, ali i brojne pozitivne reakcije na društvenim mrežama. 

Ovim videom Aleksićeva je uspela da izmami osmeh mnogima, a verujemo da će i Breni, koja se uvek slatko nasmeje kada vidi da je neko imitira, a posebno Seka, sa kojom je godinama u dobrim odnosima. 

 

@seka_aleksic

Brenin model da budem 🍍🍍🍍 ♬ original sound - Seka Aleksić

 

Podsetimo, Seka Aleksić je nedavno zakopala ratne sekire sa koleginicom Draganom Mirković, a prvi susret posle više od deset godina dogodio se upravo u Požarevcu, na snimanju novogodišnjeg programa ''DM SAT'' televizije, čiji je vlasnik Dragana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike