Prvi susret Dragane Mirković i Seke Aleksić posle pomirenja: Izgrlile se kao najrođenije (VIDEO)

30.11.2022

19:37

1

Posle skoro čitavu deceniju, pevačice su ponovo postale bliske

Prvi susret Dragane Mirković i Seke Aleksić posle pomirenja: Izgrlile se kao najrođenije (VIDEO)
Seka Aleksić i Dragana Mirković - Copyright 24sedam/Mladen Mijatović

Pevačica Seka Aleksić se pojavila na novogodišnjem snimanju programa DM SAT televizije. Iako više od sedam godina nije govorila sa koleginicom Draganom Mirković, zbog zlih jezika, pevačice su sklopile primirje

Večeras je Dragana široke ruke dočekala svoju koleginicu, te su stare prijateljice pozirale zajedno za paparace. Obe su nosile crne elegantne odevne kombinacije, kao da su se dogovarale. 

Nakon fotografisanja, Dragana i Seka su dale zajednički intervju za medijske ekipe među kojima je bila i 24sedam.

- Nisu to bile ratne sekire, mi smo se naljutile, ja sam bila tvrdoglava jer nisam kriva, a Dragana je juče to divno objasnila, kako je žena rekla, tako je bilo. Kod mene su godine učinile svoje i smatram da istina uvek izađe na površinu, ja sam presrećna što sam danas ovde. Toni me je nazvao, rekla sam da ću doći, srećna sam što sam deo ovoga - rekla je Seka Aleksić, a onda je iznela svoju stranu i Dragana.

24sedam/Mladen Mijatović
Seka Aleksić

- Nama je uvek bilo zabavno i lepo kada smo se viđale, ja sam je gotivila što je luckasta. Moram da kažem, ratne sekire, pomirenja, ne ide uz ovu priču, kada se neko svađa onda je to 'zakopavanje'. Između nas nije bilo nijedne ružne reči, to je prosto privatno. Nas su mediji zavadili, ja sam pogrešila što sam poverovala, a ona što se naljutila. To su tada pametno odradili, bilo je sa više strana - kazala je Mirkovićeva.

Podsetimo, Dragana je juče otkrila pravi razlog zbog kog njih dve nisu govorile skoro punu deceniju, ali i kako su zakopale ratne sekire. 

- Mi smo bile dobre koleginice, ponekad smo se viđale. To je bilo poprilično onako retko osim na snimanjima, ali smo bile jako drage jedna drugoj. Ona je meni bila sva simpatična u najpozitivnijem smislu. Ona je iz Bosne, kao i moj suprug i tu se jako lepa konekcija napravi. Ispale smo poprilično naivne, jer su nas neki novinari ispričali neku priču da je Seka za mene rekla neke ružne stvari, mene je to zabolelo - kazala je Dragana i dodala:

24sedam/Danilo Krša
Dragana Mirković

- Poverovala sam tim nekim ljudima, tako da samo obe ispale naivne. I kad smo se čule, ona je bila ljuta kako sam ja uopšte mogla da poverujem u to i onda smo jednostavno zaćutale. Ja sam ćutala zato što me zabolelo, a ona jer je ljuta. Letos smo se srela sa Sekom i njenim suprugom na aerodromu kada me je Toni ispratio. Tu smo se pozdravile kao da ničega nije bilo. Šta čini bosanska veza? Toni mi se posle toga javio, rekao da se video sa Sekom. Kada je došlo snimanje, ljudi iz organizacije su je pitali da li bi došla na snimanje, ona je sa zadovoljstvom pristala. Ima 7-8 godina kako ne pričamo. Ovo je jednostavna, prirodna priča, ništa nije isforsirano. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike