Dragana Mirković otkrila da li će snimiti duet sa ćerkom, ali i kakvu snaju želi: Dočekaću je kao da dolazi sa engleskog dvora (VIDEO)

29.11.2022

19:59

1

Pevačica je otkrila da njena ćerka Manuela ima prelep glas, a da njen sin Marko svira klavir

Dragana Mirković otkrila da li će snimiti duet sa ćerkom, ali i kakvu snaju želi: Dočekaću je kao da dolazi sa engleskog dvora (VIDEO)
Copyright 24sedam/Goran Sivački Printscreen/Instagram/marko.vnm

Pevačica Dragana Mirković danas je organizovala snimanje novogodišnjeg programa za DM SAT televiziju i tom prilikom ugostila brojne kolege, ali i medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam i sa njima podelila neke detalje o svom privatnom životu, deci i suprugu Toniju Bijeliću.

Između ostalog bilo je reči i o tome koju pevačicu želi za snaju, da li će deca krenuti njenim stopama, ali i svemu što je obležilo ovu godinu.

24sedam/Danilo Krša
Dragana Mirković

Po čemu ćete pamtiti ovu godinu?

- Pamtiću ovu godinu po svojim rekordima, to su me fanovi ucenili da kažem. Ali stvarno jeste tako, bilo je mnogo koncerata, oboreni su svi rekordi. Ja naredne godine ulazim u godinu jubileja, 40 godina bavljenja estradom. 

Kako je bilo pevati na kiši?

- Niko nije bio za to da pevam na kiši. Ja sam to uradila na prevaru. Rekla sam da ću samo izaći da ih pozdravim, jer sam ih videla tamo svi pokisli, Romanija je najhladniji deo u bivšoj Jugoslaviji. Grmelo je, grad je padao, haos. Ja sam rekla da ću samo da im se zahvalim, ali ja sam znala da ako izađem na scenu da me niko odatle neće spustiti. Šta god da pada, ja bih ostala tu. 

24sedam/Danilo Krša
Dragana Mirković

Na jednom od vaših nastupa je bio i vaš sin?

- Pa da ide on tako povremeno sa mnom, inkognito. Ne voli da bude viđen, ali devojke ga primete. Manuela se povukla sa Instagrama. Njoj je to bilo previše, ipak je ona žensko. Malo joj je neprijatno da se pojavljuje po novinama. 

Da li utičete na izbor partnera vaše dece?

- Meni je bitno da su oni srećni. Koga god da oni odaberu, ja ću biti najbolja moguća svekrva i tašta. 

Da li imate strah da će oni živeti zasebno od vas?

- Oni već žive zasebno. U Beču su, zbog fakulteta. Žive u odvojenim stanovima. Nisu trenutno sa mnom, ali koriste svaki slobodan trenutak da dođu da budu sa mamom i tatom. 

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/Instagram_marko.vnm
Sin Dragane Mirković

Da li savetujete decu kada ulaze u emotivne veze da budu oprezni? Verovatno da mnogi žele sa mjima da budu iz koristi?

- Drago mi je što su kasnije otvorili Instagrame, jer su već do tada stekli neko iskustvo. Sad su već dovoljno zreli da mogu da procene, imaju to neko šesto čulo na mamu. Imaju takav talenat za muziku na mamu. Zaljubljena sam u Manuelnin glas, Marko svira klavir. To je toliko lepo čuti. Manuela neće nikada snimati ništa, ona ne želi da bude javna ličnost. 

Da li se plašite da vam se neka rijaliti zvezda ili splavaruša ne uvuče u kuću?

- Ja se ne plašim, moja deca su jako inteligentna. A na kraju krajeva, ako se neka splavaruša pokaže kao dobra osoba, čovek, meni je uvek bitno da je neko dobar čovek, da voli mog sina, biće dočekana kao da dolazi sa engleskog dvora. 

24sedam/Danilo Krša
Dragana Mirković

Kada ćemo gledati rijaliti Dragane Mirković?

- Nikada. Sa kim da snimam rijaliti? Moj život je previše interesantan, ali za rijaliti je potrebno da učestvuje cela porodica, ali oni samo to ne žele. Čak i da su oni za to, ja nisam. Dovoljeno je mene u javnosti. Ja se ne plašim ogoljavanja svog života. 

Ceo intervju sa Draganom, njenom odnosu sa Sekom Aleksić, kao koji su to trenuci kada zaplače, saznajte u narednom video-prilogu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike