Branka Sovrlić o prijateljstvu sa Martom Savić: Otkrila detalje iz pevačicinog braka sa Miletom Kitićem i dešavanja na Dominikani!

09.12.2022

16:06

0

Mnogi ne znaju da su Branka i Marta najbolje prijateljice

Branka Sovrlić o prijateljstvu sa Martom Savić: Otkrila detalje iz pevačicinog braka sa Miletom Kitićem i dešavanja na Dominikani!
Branka Sovrlić - Copyright G.G./ATAImages

Sinoć se održala proslava povodom 32. rođendana ''Udruženja estradnih umetnika'', a među zvanicama našla se i pevačica Branka Sovrlić.

Poznato je da pevačica uživa u obilaženju egzotičnih destinacija, a nedavno se vratila sa odmora iz Španije.

Ovom prilikom Branka je za medije progovorila o prijateljstvu sa koleginicom Martom Savić, koja takođe uživa u obilaženju tropskih krajeva, a ona i Mile Kitić imaju čak i nekretninu na Dominikani. Branka ističe da ona i Marta imaju savršene muževe.

24sedam/Goran Sivački
Branka Sovrlić

- Njen muž i moj muž su savršeni. Puštaju nas da idemo da radimo šta hoćemo. Srećne žene, pa i oni su srećni što nas imaju. Mnogi misle, Marta ode na put, pa je nema, ali ona ima ispred sebe laptop, pa samo diriguje. Ipak Mile ne bi bio to da nema njegove žene. Obožava je, sad će malo raditi, pa joj se priključuje na Dominikani. Ona je otišla pre dva dana, normalno, iskoristi kad imaju tamo stan. Ovde je hladno, što ne bi tamo bila. Dok Mile, malo zaradi parica, pa ode i on - otkrila je Branka u emisijie ''Premijera''.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marta Savić i Mile Kitić

Pevačica voli da ide u šoping i kupuje poklone kako za sebe tako i za druge, pa se sa putovanja nikada ne vreća praznih ruku.

Branka je poznata i kao neko ko ne ulazi u konflikte sa kolegama, te većina njih za nju imaju samo reči hvale, a nedavno se na snimanju novogodišnjeg programa na televiziji Dragane Mirković odvažila da prokomentariše Draganino pomirenje sa Sekom Aleksić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike