Sin Dragane Mirković otvorio dušu o životu u Austriji: Njegovoj majci se jedno neće dopasti!

10.11.2022

11:32

0

Pevačicin sin je pričao o životu u Beču, ali i mnogim drugim stvarima iz njegovog života

Sin Dragane Mirković otvorio dušu o životu u Austriji: Njegovoj majci se jedno neće dopasti!
Dragana Mirković i Marko Bijelić - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/Instagram_marko.vnm

Pevačica Dragana Mirković iz srećnog braka sa Tonijem Bijelićem ima sina Marka i ćerku Manuelu Bijelić, koji se godinama nisu javno eksponirali. Oni žive u Austriji sa roditeljima, a o njihovim privatnim životima javnost malo zna.

Draganin sin Marko nedavno je odlučio da napravi nalog na društvenoj platformi Instagram, gde nije mnogo aktivan, a javnost je bila iznenađena kada je videla u kakvog mladića je izrastao. Marko ima svega pet fotografija na svom fidu, a ono što svima prvo zapadne za oko, jeste da je ljubitelj luksuznih automobila.

Ono što javnost zna o nasledniku popularne folkerke, jeste da voli muziku, da je vatreni fan formule jedan, da ima izuzetno visoko obrazovanje, kao i da je pasionirani ljubitelj putovanja i zaštitnik svoje majke i sestre Manuele. 

Instagram printscreen/marko.vnm
Marko Bijelić

Marko je sada na oduševljenje javnosti i fanova svoje majke, odgovarao na pitanja svojih pratilaca na Instagramu i tom prilikom otkrio brojne detalje iz života, koji su zaintrigirali javnost.

Pevačicin naslednik je na samom početku otkrio da je rođen 2001. godine, i tom prilikom je objavio svoju fotografiju iz detinjstva sa jedne plaže, na kojoj se videlo da će biti zavodnik od malih nogu. Potom je priznao da su njegova sestra Manuela i on prvo načili da govore srpski jezik tečno, a potom i nemački. Ono što je zanimalo njegove pratioce jeste i koji se jezik govori u njihovoj kući, a odgovor je sve iznenadio. Naime, Marko je otkrio da sa mamom Draganom razgovara na njenom maternjem srpskom jeziku, dok sa tatom govori nemački.

Printscreen Instagram/marko.vnm
Marko Bijelić

Otkrio je da studira na muzičkoj akademiji u Beču, a onda je uporedio život u Srbiji i Austriji:

- U Srbiji volim, narod, humor, mentalitet... Dok u Austriji volim red, kulturu, zdravstveni sistem, infrastrukturu, itd.

Kako kaže, visok je 180 cm, a s obzirom da je rođen 24. februara, Marko je riba u horoskopu i omiljena mamina pesma mu je vanvremenski hit ''Pečat na usnama''.

Ne krije da je zaljubljenik u brze automobile i formulu 1, a najradije vozi ''Ferari 458 Italija'', kom se cena kreće od vrtoglavih 160 do 295 hiljada dolara, a najveća brzina koju je Marko dostigao tokom vožnje iznosi 311 kilometara na čas. Nema sumnje da će se Dragani zavrteti u glavi ukoliko sazna koliko je njen sin svojevremeno jurio. Podsetimo, ona je nedavno govorila o Markovoj trci, pa priznala da joj se to nikako ne dopada.

O Markovom emotivnom statusu mediji neprestano nagađaju, a ovog leta se saznalo da je u vezi sa izvesnom Anastasijom, sa kojom je letovao u Hrvatskoj. Brineta je tom prilikom obišla mnoge noćne klubove sa Markom, a uživali su i u koktelima.

Instagram printscreen/marko.vnm
Markova devojka Anastasija

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike