Sukob Ane Nikolić i Raste se nastavlja! Pevačicu advokati savetovali da se ne oglašava: Sve može da bude iskorišćeno protiv mene (VIDEO)

20.11.2022

18:27

0

Reper i pevačica već danima su u žiži javnosti zbog prozivki

Sukob Ane Nikolić i Raste se nastavlja! Pevačicu advokati savetovali da se ne oglašava: Sve može da bude iskorišćeno protiv mene (VIDEO)
Rasta i Ana Nikolić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Ana Nikolić je svakodnevno u žiži javnosti zbog svog ponašanja, koje mnogi nazivaju bahato, a nedavno je rešila da javno isproziva svog bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu.

Kako se čini, Ana i on su u velikom sukobu, jer pevačica ne želi više da daje izjave za medije zato što, kako ističe, može da bude iskorišćeno protiv nje.

- Imala sam intervenciju na zubu, a bez advokata više ništa ne smem da govorim. Sve što kažem biće upotrebljeno protiv mene. Tako su me savetovali advokati. Ne dajem izjave do jednog trenutka, sada je pauza - rekla je Ana za medije, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

24sedam/Nemanja Vujčić
Ana Nikolić

Podsetimo, Ana je putem svog naloga na Instagramu isprozivala Rastu nazvavši ga, pod navodnicima, velikim ocem, koji će odgovarati za "zlodela" koja je uradio.

- Ovaj „veliki otac” moraće da snosi konsekvence za sva „zlodela” koja je uradio meni kao majci Tarinoj i, kao i Tari. Od danas u uživo prenosu idu sve istine - napisala je kratko Ana, a sve je počelo pošto je Rasta u jednom intervjuu rekao da je okrenuo novi list u životu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Rasta i Ana Nikolić

Ana se pojavila na "Master Clasu" svog prijatelja i frizera Borisa Obreškog, a sve vreme je pokušavala da izbegne da medijima da odgovore na pitanja. Ona je srela voditeljku Jovanu Jeremić, koja joj je pružila podršku u sukobu sa bivšim mužem.

24sedam/Nemanja Vujčić
Ana Nikolić

- Podržavam je, mislim da pokušavaju da je prikažu na jedan bezobrazan način, a ona je dobar čovek. Muškarci se mnogo foliraju, svi su mnogo veliki, a kada žena ode, alimentacije su mizerne i ponašanje očeva je.. - rekla je Jovana. 

Da li to što Ana ne sme da daje izjave niti da priča o ćerki i Rasti znači da je njihov sukob podignut na viši nivo, pa će se sada njime baviti nadležni organi, ostaje da se vidi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike