Kako su Ana Nikolić i Rasta izgledali na svom tajnom venčanju: Skrivali su se od roditelja, a ovako ga je ona hvalila (FOTO)

28.11.2022

23:31

1

Niko nije znao da će pevačica i reper otići u opštinu i venčati se

Kako su Ana Nikolić i Rasta izgledali na svom tajnom venčanju: Skrivali su se od roditelja, a ovako ga je ona hvalila (FOTO)
Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Nikolić i njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta trenutno su u velikom sukobu, nakon prozivki pevačice na reperov račun.

No, nije njihov odnos oduvek bio loš, što pokazuju i fotografije iz vremena kada je njihova ljubav bila na vrhuncu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić

Ana i Rasta su ostvarili poslovnu saradnju 2015. godine, kada je on počeo da radi na njenom albumu, a već tada pojavile su se glasine da su njih dvoje nešto više od saradnika. 

No, ni jedno ni drugo nije želelo to da prizna, a onda su sve iznenadili kada su se krajem juna 2016. godine tajno venčali u opštini Voždovac. 

Rasta je za ovu priliku nosio crno odelo, belu majicu i patike, dok je Ana imala usku belu haljinu do poda, sa izrezima ispod grudi i na butinama.

- Konkretno, muškarac pravi - napisala je Ana ispod fotografija koje je tada objavila.

Da ih nisu uslikali, niko ne bi ni znao da je Ana izgovorila sudbonosno "da" 11 godina mlađem muškarcu, a umesto na medeni mesec, njih dvoje su otišli na Hrvatsko primorje, gde su imali zakazan nastup.

Tek posle nekoliko dana dali su zajedničku izjavu o tajnom venčanju, a pevačica je na svom nalogu na Instagramu objavila i fotografije.

- Kada smo odlučili da se venčamo, samo smo poveli naše kumove i to uradili. Čak ni naši roditelji i rodbina nisu znali šta smeramo. Jedna žena iz opštine Voždovac nas je odala, slikala nas je sa prozora i tako se to oglasilo ‒ otkrili su supružnici nekoliko dana kasnije u prvoj zajedničkoj izjavi.

No, nepunih godinu i po dana kasnije Ana i Rasta su potpisali sporazumni razvod braka. U tom trenutku je njihova ćerka Tara imala tri i po meseca.

Kako se navodilo, sve je proteklo dobro prilikom potpisivanja razvoda, ali mesecima pre toga su se među njima dešavale burne svađe. 

Antonio Ahel/ATAImages
Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić

Borivoje Borović, advokat, izneo je tada da su se njih dvoje razveli zbog neslaganja u karakterima, te da je Ana tražila od Raste alimentaciju od 500 evra, ali da je on insistirao na tome da bude 2.000 evra, kako njihova ćerka ne bi ni u čemu oskudevala. 

Godinama od tad je delovalo kao da je njihov odnos idiličan, međutim, tek nedavno je pevačica počela da iznosi prljav veš i da govori protiv svog bivšeg supruga.

Mnoge su iznenadile njene objave, a ona je nedavno na jednom događaju, gde je bila i ekipa 24sedam, rekla da o njemu neće da priča i da više ne daje izjave po savetu advokata jer, kako je navela, "sve može biti iskorišćeno protiv nje".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike