Lukas razvezao jezik o sujetnim kolegama, progovorio o Laćinim prozivkama, pa otkrio da li se posle svega čuje sa Karleušom! (VIDEO)

28.11.2022

16:31

0

Pevač je za doček obećao provod za pamćenje, pa progovorio na razne estradne teme

Lukas razvezao jezik o sujetnim kolegama, progovorio o Laćinim prozivkama, pa otkrio da li se posle svega čuje sa Karleušom! (VIDEO)
Aca Lukas - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Aca Lukas danas je održao konferenciju za medije povodom novogodišnjeg nastupa u jednom luksuznom prestoničkom hotelu.

Pevač je ovom prilikom progovorio na mnoge estradne teme. O sujeti na estradi, javnom prepucavanju Jelene Karleuše i Milana Radulovića Laće. Kako je na konferenciju stigao, odmah pošto je pogledao utakmicu Srbija-Kamerun koja se završila nerešenim rezultatom 3:3, on je odmah izneo svoj stav i otkrio da li se kladio. 

- Gledao sam naravno, pali smo 10-15 minuta, to je na psihološkoj bazi. Imamo najbolju akciju na Svetskom prvenstvu. Povreda Pavlovića nas je koštala, on je najbolji igrač na terenu, kada je on izašao sve je palo u vodu. Nisam se kladio, ne volim kladionice - počeo je Aca.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Lukas

Godinama se u medijima pominju megalomanski honorari koje pevači uzimaju za doček Nove godine, a Lukas sada otkriva da je svoj honorar za ovaj doček već potrošio.

- 30 do 40 puta veći honorar uzimaju pevači (smeh). Šalim se, ne znam koliko tačno uzimaju, ja zarađujem, ne uzimam nikom ništa. Neću vam reći koliko ja uzimam. 

Osvrnuo se i na svoju majku koju su mediji intervjuisali neposredno pred njegov koncert u Štark Areni, a Aca ističe da je ona redovan gost na njegovim koncertima, te da mu je uvek bila velika podrška. Priznaje da ju je razgovor sa medijima šokirao, jer na to nije navikla.

- To je moj najbolji koncert, jer pamtim svaki svoj osećaj na bini. Na poslednjoj Areni sam se osećao fenomenalno, ceo koncert sam pevao kao da sam u publici. Bilo je sjajno, atmosfera nije pala nijednog trenutka. Mogu da garantujem da niko za tri sata nije izašao iz Arene. To je najveći uspeh, na nekim koncertima više ljudi ostane na bini, nego u publici - kaže Lukas.

Pevač ističe da je njegov pokojni kolega Džej Ramadanovskikom je posvetio poseban deo na koncertu u Areni, bio prvi koji ga je na početku karijere prihvatio i dao mu vetar u leđa. Pevač je sada progovorio i o Džejevoj ćerki.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Lukas

- Ne znam šta se dešava sa njenom karijerom, ja sam uvek rad da pomognem, ali kome treba pomoć mora da mi se obrati. Zasad me nije zvala, vidim da se ne pojavljuje, šta god da joj bude trebalo, tu sam - istakao je Aca.

S obzirom da mnoge njegove kolege za doček nastupaju u Beogradu, Lukas ističe da bi jedino kod Ace Pejovića otišao na novogodišnji nastup. Kako kaže, na estradi ima mnogo sujete, ali on je na vreme vakcinisan od toga. 

- Sujeta je bolst, virus koji je u svakom čoveku. Samo je pitanje kada će da ti proradi. Nije poenta što si sujetan i loš prema drugima, problem je što nikad nisi zadovoljan svojim uspesima. Možda moj poslednji koncert nije imao najviše ljudi, ali ja sam najzadovoljniji svojim poslednjim koncertom. Nije da me kolege ne vole, ne dolaze jer ne mogu da gledaju ono što ne mogu oni da postignu. Moji drugari na estradi su Saša Matić i Aco Pejović - kaže Lukas.

Lukas se potom osvrnuo na prozivke Milana Laće Radulovića, koji je nedavno na svom Tviteru objavio njegovu fotografiju sa Jelenom Karleušom, uz komentar da su Lukas i pevačica savršen par.

- Što je to prozivka? Ja ne mislim da smo mi savršen par, možda Laća misli, šta ja imam s tim? Karleuša i ja se ne čujemo, nismo se nikada ni čuli. Ne zanima me što je Laća objavio Karleušine tekstove. Osim mog života, mogu da budem zainteresovan samo za stanje u Ukrajini ili na Kosovu, za ostalo nemam vremena, a ni kapaciteta - bio je jasan Aca.

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images
Jelena Karleuša, Milan Laća Radulović, Aca Lukas

Za kraj uspešne poslovne godine osvrnuo se na poskupljenja, pa otkrio kako to utiče na njega. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike