Sad se pravda! Lukas o sukobu Milice Pavlović i Ane Nikolić: Napala me je luda Karleuša

17.06.2022

11:44

0

Aca tvrdi da nije znao da je pesmu „Provereno“ zapravo snimila Pavlovićeva

Sad se pravda! Lukas o sukobu Milice Pavlović i Ane Nikolić: Napala me je luda Karleuša
aca_lukas - Copyright ATAImages/ M.S.

Danima unazad traje drama zbog pesme „Provereno“ koju je snimila pevačica Milica Pavlović, a za koju je demo verziju otpevala Ana Nikolić, što je podržao pevač Aca Lukas

Zbog ovoga je ušao u žestok klinč sa koleginicom Jelenom Karleušom, pale su teške reči, a sa Jutjuba je uklonjen i njihov duet. 

Pevač je posle svega progovorio i otkrio šta je posredi i zbog čega je podržao Nikolićevu.  

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša, Aca Lukas

 

- Ja ne znam o čemu se radi, ali stvarno. Ja sam samo šerovao ono što su ljudi stavili, nisam ni znao da je to Miličina pesma - rekao je Aca Luka, pa izneo svoj stav o celokupnoj situaciji: 

ATAImages/ M.S.
Aca Lukas

 

- Jesi li veliki? Da li imaš fanove? Neka snimi ko hoće. Evo ja pozivam da sve nove pesme koje budem snimio, neka snimi njih 20. Budite šmekeri, mislim ne razumem. Zna se da je to Milica Pavlović i da je njena pesma. Šta je onda problem? Ja nisam ni znao o čemu se radi, onda me je napala ova luda Karleuša. Nisam ni znao o čemu se radi. E, sad neću da stanem. Tako to ide kod mene. Bezobrazna je i prevršila je svaku meru - ispričao je Lukas za medije. 

Podsetimo, Pavlovićeva je spremna i da tuži Nikolićevu zbog pesme, a ona joj je bez ikakvog pardona, uputila odgovor rekavši: „Vidimo se na sudu“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike