Kim Kardašijan pokazala delove svoje vile od 60 miliona dolara, fanovi je napali: Kako možeš živeti tu? (FOTO)

01.12.2022

09:44

0

Influenserka je otkrila svoje omiljene detalje, ali se to očigledno ne dopada svima

Kim Kardašijan pokazala delove svoje vile od 60 miliona dolara, fanovi je napali: Kako možeš živeti tu? (FOTO)
Kim Kardašijan - Copyright Instagram printscreen/kimkardashian

Kim Kardašijan privlači pažnju na načine koji više ne mogu da se izbroje, a čini se da sve što uradi izaziva na milione komentara. Njen dom, u kojem je živela sa suprugom Kanjeom Vestom i njihovo četvoro dece, pripao je njenoj posle razvoda, a zvezda rijalitija "Kardašijanovi" pokazala je stvari i prostorije koje je u njemu čine srećnom.

Kako je već poznato, Kim je kuću uredila veoma minimalistički, preovlađuje bela boja u raznim nijansama, kao i mermer na sve strane. Tako smo sada imali prilike, pored sitnica, da vidimo i njenu dnevnu sobu, deo kupatila, spavaću sobu, kao i pogled na košarkaški teren i bazen. 

No, ne dopada se svima kako je Kim uredila svoj dom. Pored brojnih pratioca koji su oduševljeni, bilo je i komentara onih koji to nisu.

"Izgleda tako depresivno", "Kuća ti je baš prazna", "Ne znam kako možeš da živiš u ovakvom prostoru, izgleda kao ludnica" - bili su samo neki od komentara, na koje se Kim sigurno nije osvrtala i nastavila da uživa u svom domu vrednom 60 miliona dolara.

Profimedia
Kim Kardašijan

Ona je, inače, nedavno objavila kolekciju predmeta za uređenje doma, a i to je izazvalo kontroverze zbog cene po kojima ih je prodavala.

Podsetimo, pre nekoliko dana je zvanično finalizovan njen razvod od Kanjea Vesta, a mnoge je šokirao iznos alimentacije koju će reper plaćati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike