Jezivo! Ovako je Kim Kardašijan dekorisala svoj dom za Noć veštica: Svuda su mumije, kosturske glave, paučina... (VIDEO)

30.10.2022

12:28

0

Autor: Marija Mitić

Starleta je prezadovoljna kako je sve ispalo

Jezivo! Ovako je Kim Kardašijan dekorisala svoj dom za Noć veštica: Svuda su mumije, kosturske glave, paučina... (VIDEO)
KIm Kardašijan - Copyright Profimedia

Najpoznatija starleta sveta, Kim Kardašijan, pokazala je kako je ukrasila svoj dom za predstojeći "praznik" - Noć veštica. Naravno, sve je u duhu "Halloween" - a, pa su tako tu kosturske glave, prepoznatljive bundeve, duhovi...

Ono čega nikako ne manjka jeste jezivost ovog prostora, na kojoj se izgleda baš radilo.

 - Savršena Noć veštica - napisala je Kim u okviru video snimka u kojem je pokazala kako je uredila svoj dom za ovaj dan.

Na ulasku u dvorište Kardašijanovih nalazi se ogromno "drveće" sa lampionima, ali i kostima i kosturskim glavama, a pored staze su bele plastične ruke koje izviruju iz zemlje.

Starleta je zatim pokazala i "jezive ljude" koji izgledaju kao da pale lomaču te unutrašnjost kuće u kojoj sa plafona i zidova visi dekor u obliku paučine.

"Ovde je zaista jezivo", dodala je Kim, pokazujući na lažne mumije razbacane po kući.

Ovaj video pregledalo je više od milion ljudi. Neki pišu da im je ovo "jako kul", dok su se drugi složili da se ne bi usudili da spavaju u njenoj kući pored ovakvih dekoracija.

Inače, Kim je sinoć pokazala pratiocima da se za ovogodišnji "Halloween" maskirala u lik Mistik iz X-Men First Class trilogije, te je tako cela bila obojena u plavu boju, sa svim ostalim specifičnostima.

Instagram printscreen/kimkardashian
Kim Kardašijan kao Avatar

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike