Kim i Kanje zvanično razvedeni, podelili imovinu, a reperu naloženo da plaća rekodnu alimentaciju: Ovo su svi detalji iz sudnice!

30.11.2022

11:40

0

Sada je njihov brak finalizovan odlukom suda o starateljstvu nad decom, kao i podelom imovine

Kim i Kanje zvanično razvedeni, podelili imovinu, a reperu naloženo da plaća rekodnu alimentaciju: Ovo su svi detalji iz sudnice!
Razvedeni: Kanje Vest i Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan i reper Kanje Vest u ponedeljak su i službeno okončali svoj brak razvodom.

Kako je objavio "Pejdž Siks", u sudskim dokumentima piše da će bivši supružnici deliti starateljstvo nad svoje četvoro dece - Nort, Seintom, Čikago i Psalmom.

Kim će i dalje s decom provoditi 80 odsto vremena, a Kanje će biti obavezan da plaća sumu od neverovatnih 200.000 dolara mesečno aleminentacije. Ekscentrični Vest će, takođe, morati da finansira i 50 odsto troškova za obrazovanje dece, kao i za njihovo obezbeđenje.

Na sudu je dogovoreno i da ako se u bilo kojem slučaju bivši supružnici posvađaju, tada moraju prisustvovati mirenju. Ako jedno od njih ne bude učestvovalo u mirenju, drugo odmah postaje donositelj odluka.

AP Photo/Michael Wyke
Mora da daje ogromnu alimentaciju: Kanje Vest

Imovina bivših supružnika podeljena je u skladu sa predbračnim ugovorom koji su potpisali pri stupanju u brak 2014. godine.

Kim i Kanje razišli su se nakon sedam godina braka, kada je Kardašijanka u februaru 2021. podnela zahtev za razvod, čemu se Kanje protivio. Iako je bilo nagađanja o njihovom pomirenju, bivši supružnici su ipak nastavili s procesom i konačno ga i završili. O želji da se rastanu, pričala je samo Kim.

Bogatstvo najpoznatije starlete na svetu procenjeno je na skoro dve milijarde dolara, što je čini jednom od najbogatijih žena u industriji zabave, dok je Kanjeova tržišna vrednost znatno smanjena usled brojnih skandala sa kojima se susreo u toku ove godine.

 Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike