Kloi Kardašijan ima predivnu vilu od 17 miliona dolara: Ogroman garderober, bioskop i posebna prostorija za slatkiše (FOTO)

19.11.2022

06:59

0

Starleta je pokazala kako njena ćerka uživa kao princeza u porodičnom domu

Kloi Kardašijan ima predivnu vilu od 17 miliona dolara: Ogroman garderober, bioskop i posebna prostorija za slatkiše (FOTO)
Kloi Kardašijan - Copyright Profimedia

Kloi Kardašijan, starleta koja se proslavila kao članica sveprisutne porodice i ućesnica istoimenog rijalitija Kardašijani, preselila se u luksuzni dom na Hiden Hilsu, u Kaliforniji pre nekoliko meseci, tik uz hacijendu njene majke Kris Džener.

Ona je danas na svom Instagram profilu na kome broji 280 miliona pratioca, objavila nekoliko storija na kojima njena ćerka Tru pleše, dok u pozadini imamo priliku da vidimo enterijer luksuzne vile čija je vrednost procenjena na 17 miliona dolara.

 

 

Umirujući, pastelni i bež tonovi koji asociraju na kuću njene popularnije sestre Kim, vladaju trpezarijom u kojoj centralno mesto zauzima sto za neverovatnih šesnaest osoba.

Ovo nije prvi put da megalomanski pristup stilu života, ali i opremanju kuća kontroverznih Kardašijana privlači pažnju. 

Prostorija za slatkiše

U maju ove godine, svet su obišli kadrovi njihovog rijalitija u kojima Kloi pokazuje svojoj majci i njenom partneru tek završenu vilu u sklopu koje se nalazi enormna prostorija ispunjena slatkišima, sa po bojama i veličini savršeno poređanim krekerima i bombonama najrazličitijih ukusa i oblika.

 

Podsetimo, plavokosa starleta, istaknutih oblina karakterističnih za slavne sestre, tek od nedavno je slobodna, nakon što je kao bomba odjeknula vest da je njen izabranik, sedam godina mlađi košarkaš Tristan Tompson postao otac četvrti put. Ovo je samo još jedno u nizu neverstava NBA igrača, ali mu je preko sličnih ispada do sada nekoliko puta prelazila.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike