Kim Kardašijan: Od stilistkinje do jedne od najslavnijih i najbogatijih osoba na svetu! Ovako je izgledao njen put

22.10.2022

12:45

0

Ona je juče proslavila 42. rođendan, a život su joj do sada obeležili tri razvoda, eksplicitni snimak i još mnogo kontroverzi

Kim Kardašijan: Od stilistkinje do jedne od najslavnijih i najbogatijih osoba na svetu! Ovako je izgledao njen put
profimedia-0727783979 - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan je juče proslavila 42. rođendan, a kod mnogih i dalje njeno ime izaziva čuđenje. Da li je "poznata zato što je poznata" ili je izgradila svoju karijeru na najbolji mogući način za nju?

Pre nego što je postala slavna, Kim je radila kao stilistkinja za svoju drugaricu iz detinjstva Paris Hilton. Zapravo, ona je bila profesionalni organizator garderobera u jednoj firmi koja se time bavila, a Paris je bila njena klijentkinja.

Profimedia
Kim Kardašijan

Tada počinje njen uspon, s obzirom na to da je upoznala mnoge ljude preko Paris, a i bila je tu i tamo u njenom rijaliti programu, pa je tako dobijala promociju.

Početkom 2000-ih Kim postaje jedna od najpoznatijih osoba širom sveta kada je u javnost procurio njen eksplicitni snimak koji je napravila sa bivšim dečkom Rej Džejom. 

Snimak je objavljen samo nekoliko dana pre nego što će prva epizoda njenog porodičnog rijalitija "U korak sa Kardašijanovima" ugledati svetlost dana, a umnogome je doprinela da postanu poznati. 

Kim se zabavljala sa mnogim slavnim osobama, a udavala se tri puta- Sa samo 19 se udala za producenta Demona Tomasa, koji je bio 10 godina stariji od nje. Brak je trajao tri godine.

Potom se udala za sportistu Krisa Hamfrisa, a njihovo glamurozno venčanje smo gledali u porodičnom rijalitiju. Brak, doduše, nije potrajao - čitavih 72 dana.

Profimedia
Kim Kardašijan

Poslednji brak je sklopila 2014. godine sa reperom Kanjeom Vestom, sa kojim je dobila četvoro dece. Međutim, oni su se nedavno razveli, a Kardašijanova je potom uplovila u vezu sa Pitom Dejvidsonom, sa kojim se zabavljala do avgusta ove godine.

Zbog posla u modnoj industriji Kim je došla do statusa jedne od najbogatijih žena na svetu, te se njeno bogatstvo procenjuje na više od 1,8 milijardi dolara.

Vlasnica je nekoliko kompanija, a nedavno je položila i pravosudni ispit kako bi mogla postati advokatica kao njen otac Robert Kardašijan.

Profimedia
Kim Kardašijan

Ove godine počeo je sa emitovanjem njen novi šou na striming platformi "Hulu", redovno dobija ponude za razne reklame i kolaboracije i sve u svemu - možete da je volite ili mrzite, ali ne možete da je ignorišete.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike