Kim Kardašijan može da proda svašta: Spremila nešto što je iznenadilo sve, a cena jedne stvari je preko 15 hiljada!

30.09.2022

19:26

0

Kardašijanova se upustila u novu poslovnu avanturu i o tome svi pričaju

Kim Kardašijan može da proda svašta: Spremila nešto što je iznenadilo sve, a cena jedne stvari je preko 15 hiljada!
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan je dugi niz godina jedna od najpoznatijih javnih ličnosti na svetu. Popularnost je stekla porodičnim rijalitijem, a često su je prozivali da je "poznata zbog toga što je poznata". Međutim, ona je dokazala da je i te kako ozbiljna poslovna žena, a u tome i dalje "kida".

Pored kozmetičkih proizvoda, linija donjeg veša, parfema, igrice za mobilni telefon, ali i reklama i saradnji koje radi za druge brendove, ona je sada odlučila da se oproba u nečemu novom - stvarima za uređenje doma. 

Profimedia
Kim Kardašijan

Poznato je da je njena vila minimalistički uređena i da je sve na svom mestu, a uglavnom monohromatskih boja i neobičnih materijala za tako nešto. To je slučaj i sa njenom kolekcijom stvari za uređenje doma, koja će od oktobra biti dostupna za kupovinu. 

Za sada Kim u svojoj ponudi ima pet proizvoda, napravljenih od, verovali ili ne, čistog betona. Najskuplja stvar među njima, ali i ona koja je privukla pažnju javnosti, jeste kanta za smeće od betona, koju će prodavati po ceni od 129 dolara, odnosno skoro 15.500 dinara.

Pored toga, ona svojim kupcima nudi i kutiju za maramice (89 dolara), činiju sa poklopcem za odlaganje sitnih stvari (69 dolara), kanister (65 dolara) i tacnu (65 dolara).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKKN BY KIM (@skkn)

Kao i uvek, naišla je na osudu pojedinih, koji su se zapitali zašto ovako nešto predstavlja javnosti, ali nju za to nije briga. 

S obzirom na to da članovi njene porodice sve što postave na prodaju rasprodaju za nekoliko minuta, svi smatraju da će ovo biti slučaj i sa novom kolekcijom stvari za kuću koju će Kim predstaviti. 

Profimedia
Kim Kardašijan

Na kraju, svi su složni u jednom - kad Kim stavi svoje ime na nešto, to će se prodavati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike