Holivudska glumica iskopirala JK i Kim Kardašijan: Čije obline najbolje krasi bikini o kom bruji svet?!

10.11.2022

23:31

1

Mnogi smatraju da je preterala

Holivudska glumica iskopirala JK i Kim Kardašijan: Čije obline najbolje krasi bikini o kom bruji svet?!
Jelena Karleuša i Kim Kardašijan - Copyright 24sedam/Profimedia/Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Dženifer Aniston (53) pojavila se na naslovnoj strani jednog američkog časopisa, gde je govorila o borbi za potomstvo, pa priznala da je zamrzla jajne ćelije. Na sebi je imala mikro bikini marke ''Šanel'' iz 1996. godine, koji je privukao veliku pažnju javnosti, a mnogi su šokirani glumičinim potezom. Međutim, ona nije jedina zvezda koja se osetila slobodnom da ponese ovaj smeli komad odeće.

Čuveni bikini za "Šanel" je osmislio legendarni dizajner Karl Lagerfild, a prvi put se mogao videti na manekenki Steli Tenant. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

Planetarno popularna rijaliti zvezda, Kim Kardašian (42),  pre glumice je ponela ovaj komad i bila je oduševljena izgledom bikinija, a njeni fanovi njom u bikiniju. Kim je na svom Instagramu objavila izrazito provokativne fotografije u famoznom bikiniju, što je izazvalo lavinu komentara. Gornji deo bikinija jedva je obuzdao njene bujne grudi, a Kardašian se potrudila da to vide svi. Nakon što je ponela kupaći kostim, Kim, koja je nedavno pričala o intimi, svojim fanovima dala priliku da isti taj iznajme na nekoliko dana.

Instagram printscreen/kimkardashian
Kim Kardašijan

Jelena Karleuša je takođe na sebi svojstven način ponela ovaj minijaturni bikini o kom bruji svet, i prizorom raspametila milione na svom Instagramu. Ovo nije prvi put da Karleuša i Kim imaju identičan stil, a svetski mediji su svojevremeno brujalo o tome da američka starleta krade ideje naše pevačice. Sličnosti je bilo previše da bi bilo slučajno, čak je i Vendi Vilijams u svom tok šouu govorila o Karleuši. Sve je otišlo predaleko, a onda je Kim Karleuši napisala javno pismo, gde je istakla koliko joj se dopada njen imidž, sa kojim, kako kaže, do tada nije bila upoznata.

- Ovonedeljna ženska simpatija je srpska pop zvezda Jelena Karleuša! Prvi put sam čula za nju kada su ljudi uporedili neke od naših izgleda - neki su govorili da sam je kopirala. Naravno, odmah sam morala to da vidim. Stvarno je fabulozna! Neki od njenih stajlinga zaista izgledaju kao moji - volim njen hrabar stilski izraz - napisala je Kim u periodu kada su je svi svetski mediji optuživali da kopira Karleušu.

Instagram printscreen/karleusastar
Jelena Karleuša

- I Srbija ima svoju Kim Kardašijan. Njeno ime je Jelena Karleuša i važi za jednu od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu - glasi napis u jednom članku popularnog austrijskog medija, na šta je Karleuša morala da reaguje i objasni da na fotografiji nije ona: 

- Poruka za strane medije: Ne, ovo nisam ja, ali sam morala da pogledam dva puta pre nego što sam to potvrdila. Ne znam zbog čega se ovo događa i da li je Kim moja davno izgubljena sestra... ali veoma je čudno - napisala je Karleuša i dodala emotikon vanzemaljca.

Karleuša je danima unazad veoma oštro kritikovala glumce koji se bave lovom, te je najpre potkačila Vuka Kostića, a zatim i njegove kolege Baneta Tomaševića i Miloša Bikovića koji su se fotografisali u Lovačkom savezu Srbije. Pevačica je tim povodom pokrenula i peticiju protiv ubijanja životinja.

Profimedia/Instagram_karleusastar
Kim Kardašijan i Jelena Karleuša

Podsetimo, Dženifer Aniston je u časopisu ''Allure'' progovorila o svom iskustvu s trudnoćom koje je za nju bilo izrazito teško. 

- Sve bih dala da mi je neko rekao: 'Zamrzni svoje jajne ćelije. Učini sebi uslugu.’ Jednostavno ne mislite. Evo me danas. Prošla baba s kolačima - rekla je.

- Osećam se najbolje ovakva kakva jesam danas, bolje nego ikada u svojim 20-ima ili čak 30-ima, ili u srednjim 40-ima. Ne smemo sebi govoriti loše stvari. Jednog dana ćeš imati 65 godina i pomisliti 'izgledala sam sjajno s 53' - kaže glumica.

Profimedia
Dženifer Aniston

Njena naslovna strana izazvala je burne reakcije javnosti, ali i oprečne komentare, te mnogi kažu da je glumica preterala. Smatraju da je stara za takve modne kombinacije, prozvali su je i zbog 'preterano' uređene fotografije, pa su je uporedili sa sestrama Olsen, a vi procenite kojoj zvezdi najbolje stoji bikini koji je zaludeo svet.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike