Karleuša i Anastasija na istom događaju: Jedna došla kao sirena, druga golih leđa! Tek da vidite seksepil Sanje Kužet! (FOTO)

04.11.2022

08:14

2

Crvenim tepihom prošetale su sa svojim prijateljima

Karleuša i Anastasija na istom događaju: Jedna došla kao sirena, druga golih leđa! Tek da vidite seksepil Sanje Kužet! (FOTO)
Jelena Karleuša i Anastasija Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Magazin "Hello" sinoć je proslavio rođendan, a na crvenom tepihu pojavile su se najveće zvezde sa estrade. 

Jedne od glavnih zvanica bile su Jelena Karleuša i Anastasija Ražnatović koje ne pričaju. Njih dve stigle su u pratnji svojih prijatelja i pi-arova, a obe su podjednako ukrale pažnju prisutnih zbog stajlinga.

Karleuša se pojavila u uskoj svetlo plavoj haljini do poda, golih leđa i s rukavicama, dok je Anastasija imala top sa dugačkom sirena suknjom. 

Pažnju na crvenom tepihu privukla je i glumica Ivana Dudić, koja ispod crvenog mantila nije imala gotovo ništa! Ispod se nazirao samo crni kratak šorc, nalik na donji veš, te je možda bila najsmelije odevena.

Na elegantne odevne kombinacije Sanje Kužet smo već navikli u "Zvezdama Granda", ali je na žurki svejedno uspela svima da pruvuče pažnju. Ona je obukla usku tamno zelenu haljinu sa izrezima sa bokovima, te je maksimalno istakla struk i kukove. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike