Dženifer Aniston priznala sve o veštačkoj oplodnji: Da su mi bar rekli da zamrznem jajne ćelije!

10.11.2022

08:59

1

Pojaviće se na naslovnici poslednjeg broja časopisa ''Allure'' za decembar 2022. godine. Glumica je u intervjuu za časopis otkrila sve o borbi za potomstvo

Dženifer Aniston priznala sve o veštačkoj oplodnji: Da su mi bar rekli da zamrznem jajne ćelije!
Dženifer Aniston - Copyright Profimedia

Glumica Dženifer Aniston (53) je po prvi put progovorila o svojim problemima s plodnošću i pokušajima veštačke oplodnje, prenosi Pejdž Siks. 

Glumica, koja inače muči muku sa nesanicom, će se pojaviti na naslovnici časopisa ''Allure'' za decembar 2022. Ona je u intervjuu za časopis ispričala svoje iskustvo i 'izazovan put' koji je prošla dok je pokušavala da zatrudni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

 

- Da nisam prošla kroz to, nikada ne bih postala ono što sam trebala biti. Zato sam toliko zahvalna za sve te loše stvari - rekla je, pojasnivši da je pre nekoliko godina pokušavala da zatrudni.

Mediji su godinama nagađali da je Aniston 'prolazila kroz IVF (veštačku oplodnju) i pila kineske čajeve'.

- Bacala sam sve na to. Sve bih dala da mi je neko rekao: 'Zamrzni svoje jajne ćelije. Učini sebi uslugu.’ Jednostavno ne mislite. Evo me danas. Prošla baba s kolačima - priznala je glumica. 

Profimedia
Dženifer Aniston

Sada kada je sve gotovo glumica kaže da ne žali ni za čim i da čak oseća olakšanje, a igraće i u novoj romantičnoj komediji gde će joj partner biti čuveni Marvelov junak.

- Nema više ‘Mogu li? Možda. Možda. Možda.’ Ne moram više da razmišljam o tome - objasnila je Dženifer. 

Nakon što je podelila svoju priču, Aniston je za časopis rekla da se oseća 'kao da izlazi iz hibernacije'.

- Provela sam toliko godina skrivajući svoju priču o vantelesnoj oplodnji. Tako sam zaštitnički nastrojena prema ovim delovima jer osećam da ima tako malo toga što mogu zadržati za sebe. Nemam šta da krijem - rekla je glumica, koja je nedavno odlučila da tuži bivšeg partnera Breda Pita.

Profimedia
Dženifer Aniston i Bred Pit

- Objektivizacija i ispitivanje kroz koje stavljamo žene su apsurdni i uznemirujući. Način na koji me prikazuju mediji jednostavno je odraz načina na koji vidimo i prikazujemo žene uopšte, mereno prema nekim iskrivljenim standardima lepote - napisala je tada.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike