Brutalno izdanje Karleuše za Noć veštica: Seksi đavolica u tangama, grudi jedva prekrila, a evo kako su je bojili u crveno! (FOTO)

31.10.2022

09:24

1

Ona se slikala u svim mogućim pozama

Brutalno izdanje Karleuše za Noć veštica: Seksi đavolica u tangama, grudi jedva prekrila, a evo kako su je bojili u crveno! (FOTO)
Jelena Karleuša, Noć veštica - Copyright Printscreen Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša ispratila je i ovogodišnji praznik Noć veštica i takođe ostala zapažena po svom "bezobraznom" izdanju, kako su mnogi ocenili.

Seksi pevačica ovog puta odlučila je da bude đavolica ali ne bilo kakva. S obzirom na to da je poznata po seksi izdanjima, ni ova đavolica nije odstupala od toga, pa je objavila veoma izazovne fotografije - prekrila je jedva bradavice i obukla tanga gaće, na kojima je bio zakačen dugačak đavolski rep. 

I ove godine Karleušina kreacija je bila zahtevna, te su joj celo telo obojili u ravnomerno crvenu boju, a pokazala je i proces stvaranja maske - tapkali su je sunđerom. Na čelu je imala krvave rogove i puštenu dugu kosu.

Ona je izazvala brojne reakcije, a mnogi još nisu zaboravili ni njen kostim seksi opatice zbog kog je bila i oštro kritikovana.

"Jako si hot", "Eh sad treba tu boju oprati i vratiti se u anđela", "Ne mogu da se nagledam", neki su od komentara ispod objava pevačice.

 

 

Jelena je ovaj američki praznik ovekovečila u nekoliko provokativnih poza, pa joj je zadnjica u prvom planu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike