JK nije prozvala samo Bikovića zbog lova: Ja ne znam da li je to frustracija malog mozga, penisa, ali Srbija mora ovo da osudi!

28.10.2022

12:46

0

Na njene opaske se odazvao i Lovački savez Srbije

JK nije prozvala samo Bikovića zbog lova: Ja ne znam da li je to frustracija malog mozga, penisa, ali Srbija mora ovo da osudi!
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Posle Vuka Kostića, na red prozivki su došli glumci Miloš Biković i Bane Tomašević. Naime, pevačica Jelena Karleuša, kao neko ko propagira zaštitu prava životinja je pre nekoliko dana žestoko prozvala Kostića zbog fotografije na kojoj je pozirao sa puškom i ulovljenom divljači, a sada je još žešće udarila na lovce i na sve one koji podržavaju ubijanje životinja. 

Ona je tada istakla da svako kome je lov hobi nema empatiju prema drugom živom biću i da je slikanje sa lešom životinje zastrašujuć i za hospitalizaciju, a njenom britkom jeziku nisu promakli ni Biković i Tomašević.

Instagram printscreen/karleusastar
JK posle Kostića prozvala i Bikovića i Tomaševića

- Pored glumca Vuka Kostića, koji se ponosi slikama ubijenih životinja pored kojih nasmejano pozirana ovoj slici vidimo još dva glumca. Pišu im i imena. U opisu fotografije piše da su oni ljubitelji prirode i lova. Znači vole prirodu i vole da ubijaju životinje. Glumci, fantastično glumite da volite prirodu! Skoro da smo vam poverovali, za Oskara, ali onog koji se dodeljuje u psihijatrijskoj ustanovi. Jer ljubav i ubijanje nikako ne idu zajedno. Sa gađenjem primećujem veliki broj glumaca, koji uživa u ubijanju. Da li su to frustracije malog penisa, malog srca ili mozga, ja ne znam, ali znam da ovo Srbija mora da osudi - napisala je Karleuša, pa ovaj stori ubrzo i obrisala. 

Nedugo zatim je rešila i da odgovori Lovačkom savezu Srbije na otvoreno pismo i žestoko osudila ubijanje životinja. 

- Ubice se ponose što su ubice i još pozivaju ljude da postavljaju slike ubijenih životinja i da se time hvale! Srbija mora da stane na put ubicama koji u svojim krvavim i morbidnim nagonima ne vide ništa loše! Svi koji vole životinje i svi koji ne žele da gledaju kako se životinje ubijaju i njihove slike kače po društvenim mrežama, moraju da osude ovakve bolesne i sramne "organizacije"! Divlje životinje ne služe za ubijanje! one su blago Srbije! Lov nije sport jer u ubijanju nema fer pleja! Životinje ne žele da učestvuju u njihovom lovačkom "sportu"! A ako iko ima dobar uticaj na javnost i omladinu-to sam ja, koja otvoreno govori istinu i ono što misli cela Srbija! Osuditi ubijanje nije ni blud ni nemoral! Za poziv protiv ubica ne treba da budem stručna! Dovoljno je da imam dobro i veliko srce! A što se tiče njihove lovačke "armije", kako navode, koja broji 85.000 ubica, ja iza sebe imam milione dobrih ljudi koji me prate i podržavaju! Pa da vidimo čija je armija jača! - navela je besno JK, pa dodala:

- Lovački savez Srbije, kako sebe "ponosno" nazivaju, poziva ljude da ubijaju i objavljuju slike ubijenih životinja uz opis: "Ponosan sam!" Molim sve dobre ljude da osude krvavi pir nad divljim životinjama u Srbiji i sramno delovanje ove "organizacije" koja se ubijanjem ponosi! Pozivam državu da reaguje i jasno osudi i zabrani ovakav užas! - apelovala je Jelena.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike