Miljana Kulić menjala poze na plaži! Ispozirala u kupaćem kostimu, a svima za oko je zapao rez na stomaku od operacije (FOTO)

01.06.2023

14:55

0

Autor: B. D.

Bivša zadrugarka puni baterije u Grčkoj

Miljana Kulić menjala poze na plaži! Ispozirala u kupaćem kostimu, a svima za oko je zapao rez na stomaku od operacije (FOTO)
Miljana Kulić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Miljana Kulić se posle diskvalifikacije iz rijaliti programa „Zadruga”, bacila u ozbiljan biznis. Naime, ona je rešena da napravi muzičku karijeru, a popularnost koju je stekla učešćem u rijalitiju dobro koristi kao promociju za najavu svojih nastupa. 

Letnja sezona samo što nije počela, a Miljana već ima neke zakazane nastupe, a do tada odmara u Grčkoj, odakle je objavila nekoliko fotografija u crnom kupaćem kostimu. Kulićeva je ispozirala na plaži, a njene provokativne poze izazvale su brojne reakcijama njenih obožavatelja. 

Ono što je takođe primetno jeste rez koji Kulićeva ima posle operacije želuca. 

Podsetimo, ekipa 24sedam je stupila u kontakt sa njenim menadžerom zaduženim za organizaciju nastupa, koji nam je otkrio kakvu saradnju ima sa Kulićevom. 

- Tek nedavno smo započeli saradnju... Zasad je stvarno okej sarađivati sa Miljanom, tek smo počeli. Sezona ide, gledamo da dogovorimo što više nastupa u narednom periodu - rekao je Miljanin menadžer, ne želeći da govori o ceni njenog nastupa:

- Stvarno ne bi išao u detalje oko zarade toliko, ali mogu reći da je u pitanju pristojna cena, što se tiče estrade i šoubiznisa trenutno.

Kulićkin menadžer je takođe istakao vlasnici klubova od nje očekuju da napravi što veći šou, te da njen program sa di-džejem u klubu traje 45 minuta.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike