"Kamatašima sam rekla da joj ne daju pare!" Marija Kulić otkrila detalje agonije kroz koju je prošla zbog Miljaninog kockanja (VIDEO)

07.05.2023

10:34

0

Zadrugarka se zadužila kod kamataša

"Kamatašima sam rekla da joj ne daju pare!" Marija Kulić otkrila detalje agonije kroz koju je prošla zbog Miljaninog kockanja (VIDEO)
Marija Kulić - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić, nedavno je diskvalifikovana iz "Zadruge 6" zbog samoinicijativnog napuštanja rijalitija, zbog čega produkciji mora da plati kaznu od 100 hiljada evra, po pravilima propisanim ugovorom.

Miljana je poznata po skandalima, a ranije je imala veliki problem sa porocima, tačnije sa kockom, zbog koje je svojevremeno zapala u dugove.

Njena majka Marija Kulić prošla je kroz pakao zbog ćerkinog ponašanja, a sada je u iskrenom razgovoru sa zadrugarima otkrila detalje agonije kroz koju je prolazila.

- Oni dok su bili u Nišu, čoveku iz privatnog stana sve odnesu u zalagonicu - pričala je Marija

- Koliko dugo je to radila? - pitala je Ana Ćurčić.

- Otkako je sa njim izašla iz dvojke. Perica je držao radnju sa plastikom, vidi je kako s televizorom ulazi u zalagaonicu. Svi u Nišu su mislili da iz kuće uzima. To je bio stan od Sinišinog dobrog prijatelja, sve pare sam dala u zalagaonicu i njima rekla da više ništa ne smeju da joj daju. Morala sam tad da je izvučem i da vratim televizor. Ja sam rekla svim beogradskim i niškim kamatašima da joj ne daju pare na kamatu i da ja neću da vraćam jer su našli budalu - nastavila je Kulićka, a u videu u nastavku teksta detaljnije možete poslušati Marijin razgovor sa zadrugarkama.

Inače, Miljana nakon diskvalifikacije iz rijalitija u spoljnom svetu ponovo uživa u porocima sa svojim izabranikom, Nenadom Macanovićem Bebicom, a nedavno je ponovo uhvaćena ispred kockarnice.

Ona je najpre pozajmila pare od svog dečka Bebice, a kasnije je sa tim novcem otišla u kockarnicu.

Instagram printscreen/miljana_kulic_official
Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike