Estradni menadžer iskreno o saradnji sa Miljanom Kulić: Otkrio sve o njenim nastupima i zaradi! Evo šta vlasnici klubova očekuju od nje!

31.05.2023

08:30

5

Bivša zadrugarka zarađuje kao pojedini pevači sa dugim stažom

Estradni menadžer iskreno o saradnji sa Miljanom Kulić: Otkrio sve o njenim nastupima i zaradi! Evo šta vlasnici klubova očekuju od nje!
Miljana Kulić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić, nedavno je diskvalifikovana iz "Zadruge 6" zbog samoinicijativnog napuštanja rijalitija, zbog čega televiziji "Pink" mora da isplati kaznu od 100.000 evra.

Nakon diskvalifikacije, Miljana je odlučila da "okrene novi list" i posveti se muzičkoj karijeri. Ubrzo je krenula i sa nastupima, a ima i svog estradnog menadžera, Miloša Tomića, koji joj pomaže oko zakazivanja nastupa.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miljana Kulić

Sada smo stupili u kontakt sa Milošem, koji nam je otkrio detalje saradnje sa Nišlijkom. Zašto je klubovi angažuju i da li pojedinim pevačima sa estrade, kojima je on menadžer, smeta njeno bavljenje muzikom.

- Tek nedavno smo započeli saradnju... Zasad je stvarno okej sarađivati sa Miljanom, tek smo počeli. Sezona ide, gledamo da dogovorimo što više nastupa u narednom periodu. Na tome smo bazirani najviše - počeo je Miljanin menadžer.

Na pitanje da li je Miljana zahtevna, njen menadžer je vešto izbegao odgovor i pohvalio njen rad.

- Znate kako, mogu reći samo da je jako uporna. Vredno radi, zato je i uspešna na dosta polja - istakao je Tomić, koji je inače sarađivao sa brojnim estradnjacima poput Goge Sekulić, Tine Ivanović, Anabele Atijas i mnogih drugih.

Iako je tek počela muzičku karijeru, Miljana zarađuje pozamašne svote novca, gotovo kao i pojedini pevači koji su dugi niz godina u estradnim vodama.

- Stvarno ne bi išao u detalje oko zarade toliko, ali mogu reći da je u pitanju pristojna cena, što se tiče estrade i šoubiznisa trenutno.

Kulićkin menadžer priznaje da vlasnici klubova od nje očekuju da napravi što veći šou, te da njen program sa di-džejem u klubu traje 45 minuta.

- Ona stvarno napravi haos! Digne publiku koja dođe na nastup i dovede atmosferu do usijanja... Tako je bilo nedavno u Zagrebu, a i Lincu, u Austriji, u nedelju - otkriva menadžer.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miljana Kulić

- Miljana je osoba koja je jako uporna i ona šta želi uvek će do da uradi i uspe u tome. Što se kaže, voli scenu, šou i pliva u tome kao što vidimo. Toliko mogu da vam kažem za sada, jer smo skoro počeli saradnju - priča Miljanin menadžer, Miloš Tomić.

S obzirom da je Miloš menadžer brojnim pevačima koji imaju dugi staž na estradi, zanimalo nas je da li je nekome od njih smetalo što ih sada stavlja u isti koš sa rijaliti igračima.

- Iskreno, nisam razmišljao da l' neko zamera... Sa svima sam u dobrim odnosima na estradi, a Miljaninu majku sam upoznao samo telefonskim putem, ne uživo - zaključio je on u razgovoru za 24sedam.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miljana Kulić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike