"Traže pare nazad, a na prevaru me diskvalifikovali" Marija Kulić otkrila pozadinu napuštanja "Zadruge": Zbog ovoga je angažovala advokata!

15.05.2023

08:30

0

Kulićeva detaljno otkrila šta se dogodilo prilikom eliminacije iz rijalitija

"Traže pare nazad, a na prevaru me diskvalifikovali" Marija Kulić otkrila pozadinu napuštanja "Zadruge": Zbog ovoga je angažovala advokata!
Marija Kulić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marija Kulić nedavno je diskvalifikovana iz daljeg učešća u "Zadruzi 6", neposredno nakon diskvalifikacije njene ćerke Miljane Kulić, koja televiziji "Pink" duguje 100 hiljada evra.

Ona je navodno diskvalifikovana jer se nakon lekarske kontrole samoinicijativno zadržala van rijalitija sedam dana, zbog čega je produkcija odlučila da je eliminiše. 

Kulićeva je sada priznala da to nije istina i u iskrenom razgovoru za 24sedam otkrila pozadinu priče. Naime, ona tvrdi da ju je produkcija "na prevaru" izvela iz rijalitija, nakon čega su joj tražili da vrati unapred isplaćen honorar, koji je ona već uložila u stan.

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Kulić

- Samo su jedan dan došli iz produkcije sa nalogom da sam pozvana iz Centra za socijalni rad, navodno zbog toga što je Željko sniman u rijalitiju i što je to emitovano u lajvu. Ja dođem, a oni kažu "Nikakav poziv nije poslat". Bila sam u Centru, završila sam i kažu mi da me nisu zvali, ali kad sam već došla rekli su da Željko može da se vrati sa mnom u rijaliti, ali da ne smeju da ga snimaju više. Produkciji sam rekla da ga ne puštaju na televiziji više. Producentkinja kaže "Dobro, sačekaj, sastanci su u toku, javiće ti kada se vraćaš." Ja pitam da znam da li da se pakujem, da li se večeras vraćam, oni opet ponavljaju da će me zvati kada se završe sastanci i da čekam kod kuće - počela je Marija Kulić.

- Ja čekam tri dana, i posle tri dana stiže meni poruka od produkcije "Nema potrebe da se vraćaš, vrati pare." Ja je pitam "Kakve pare da vratim?" Oni su mi inače dali honorar za dva meseca unapred, a ja odsedela tri nedelje, ostalo je još pet nedelja. Ja im kažem da imam ugovor i da sam pare već uložila u izgradnju stana, a drugo, ja nisam ni pobegla, niti sam samoinicijativno napustila "Zadrugu" - priča Marija.

Instagram screenshot / marijakulic_mtaz
Marija Kulić

"Na prevaru" je diskvalifikovali

Kulićeva tvrdi da ju je produkcija rijalitija "na prevaru" izbacila iz daljeg učešća u "Zadruzi 6".

- Oni su mene na prevaru izveli i dogodila se ova situacija. Trebali su otvoreno da mi kažu o čemu se radi, a ne na prevaru. I šta su smislili onda... Pišu da sam otišla na kontrolu. Meni uopšte taj dan nije bio za kontrolu, već sam otišla u Centar za socijalni rad, da vidim što me ljudi zovu. Međutim, oni me uopšte nisu zvali - objašnjava Marija.

- Ja kažem nema problema, ali pare ne mogu da vratim jer sam ih odmah dala suprugu i uložila u ratu. Nisam pobegla, niti su me diskvalifikovali zbog prekršaja nekog. Kao budala kod kuće čekam tri dana, ni dete ne ide u vrtić i oni posle tri dana kažu "Ne moraš da se vraćaš, vrati pare"... E od toga nema ništa! - izričita je majka Miljane Kulić.

ATA Images/Antonio Ahel
Marija Kulić

Lične stvari će tražiti sudskim putem

Marija je potom objasnila da produkcija ne želi da joj vrati lične stvari i unukove igračke, zbog čega je morala da angažuje advokata i pomoć potraži na sudu.

- Na svaka dva meseca su mi isplaćivali honorar. Dali su mi pare na ruke, ja nisam diskvalifikovana. Tražila sam da pošaljem čoveka da mi pokupi stvari koje su tamo, oni kažu javiće za koji minut. Ja zovem sutradan producenta kako bih pokupila igračke Željkove i svoje stvari, samo na rampu da mi iznesu. Posle mi javlja da produkcija ne dozvoljava da se iznesu stvari - kaže ona.

- Imala sam odličan odnos sa produkcijom i nisam mogla ni da naslutim da mogu da odrade takvu prevaru, a posebno da preko deteta idu, koje je juče ceo dan plakalo zbog igrački za koje se vezalo. Moraću da idem preko suda, zvala sma policijsku upravu i rekli su mi da stvari mogu da mi vrate samo sa advokatom, preko suda. Kontaktirala sam i advokata, šta da radim... To je prevara - zaključila je Marija za 24sedam.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija Kulić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike