Miljana Kulić otvoreno o Marijinoj diskvalifikaciji iz "Zadruge": Najavila muzičku turneju, pa se osvrnula na odnos sa Ivanom Marinkovićem!

14.05.2023

20:45

2

Evo gde se trenutno nalazi i u kakvim je odnosima sa majkom

Miljana Kulić otvoreno o Marijinoj diskvalifikaciji iz "Zadruge": Najavila muzičku turneju, pa se osvrnula na odnos sa Ivanom Marinkovićem!
Miljana Kulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić, nedavno je samoinicijativno napustila "Zadrugu 6" zbog čega je hitnom odlukom produkcije diskvalifikovana, i po pravilima propisanim ugovorom, televiziji "Pink" mora da isplati 100 hiljada evra.

Nedugo zatim, rijaliti je napustila i njena majka Marija Kulić, koja se navodno svojevoljno zadržala sedam dana van rijalitija, nakon rutinske kontrole kod lekara, zbog čega ju je produkcija diskvalifikovala.

Sada smo stupili u kontakt sa Miljanom, koja nam je otkrila gde se trenutno nalazi, u kakvim je odnosima sa majkom nakon sukoba, i kakvi su joj dalji poslovni planovi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija i Miljana Kulić

- Odlično se osećam, trenutno sam posvećena TikToku. Počeću češće da snimam lajvove, ovih dana sam prezauzeta snimanjem pesama. Kavere snimam i uskoro počinjem sa nastupima i turnejom. Počinjem muzičku karijeru, provodim vreme sa Željkom... Trenutno sam u Nišu, mama i ja smo sada u odličnim odnosima, a tu je i Bebica - počela je Miljana.

Miljana je otkrila pozadinu Marijine diskvalifikacije, šta se ovih dana događalo u rijalitiju, ali i van njega.

- Posle diskvalifikacije se dogodilo svašta! Ona je izašla na jedan dan, a iz produkcije se niko nije javljao da se vrati. Onda je ona zvala svaki dan, međutim ništa. Prvo je bio problem Željko, u smislu da Ivan uđe u apartman, vadili su se na to, nakon čega su je diskvalifikovali iz čista mira. Kažu kako je samoj sebi dala sedam dana van rijalitija, to nije istina - tvrdi Kulićeva uprkos drami koju je izazvao izlazak njene majke iz Bele kuće, zbog čega je na kraju zaradila diskvalifikaciju.

Potom se osvrnula na tužbu koju je televizija najavila na zvaničnom Instagramu "Zadruge".

- Ne znam na osnovu čega planiraju da je tuže, niti o kakvim parama pričaju... Ona je htela da se vrati, oni joj nisu dozvolili i to je sve što znam. Izveli su je i kada je zvala produkciju, niko joj se nije javljao - kaže Miljana.

ATA Images/Antonio Ahel
Miljana Kulić, Marija Kulić i Bebica

- Sa Ivanom je ispao problem jer nisu hteli da ga puste u apartman, da ga viđa, a Željko ga je zavoleo i vezao se za njega, čak ni da bude na strimovima u onom drugom delu, ni to nisu dozvolili... Mama je rekla "Nema problema, Ivan ga neće viđati, videće ga posle rijalitija". Posle toga su, eto, našli izgovor kako je samoj sebi produžila sedam dana van rijalitija - objasnila je.

Kulićeva je za kraj priznala da zbog sina planira da ostane u korektnim odnosima sa Ivanom Marinkovićem i van rijalitija.

- Planiram da obnovim odnos sa Ivanom u spoljnom svetu zbog Željka, tj. da ostane kakav je bio. Trenutno sam u Nišu, sve je super, a sve što se priča nije istina. Nikakve izjave nisam davala. Istina je to samo da ću ubuduće da se bavim TikTokom, sve ostalo demantujem, to što se piše su gluposti - zaključila je Miljana Kulić za 24sedam.

ATAImages/Antonio Ahel
Ivan Marinković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike