Da li su oni kraljevi diskvalifikacija: Ovo su najskandalozniji momenti zbog kojih su zadrugari ostali bez dinara!

29.05.2023

08:30

0

Njihovi postupci sankcionisani su po hitnom postupku

Da li su oni kraljevi diskvalifikacija: Ovo su najskandalozniji momenti zbog kojih su zadrugari ostali bez dinara!
Miki Đuričić, Miljana Kulić i Zvezdan Slavnić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Protekle subote u popodnevnim časovima kao bomba odjeknula je vest da su Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić diskvalifikovani iz "Zadruge" usled nasilničkog ponašanja, zbog čega televiziji "Pink" treba da plate kaznu od 50.000 evra.

Slavnić je prvobitno uleteo u spavaću sobu sa letvom i lomio sve pred sobom, dok je Đuričićeva fizički nasrnula na suparnicu Maju Marinković. Ovakvu diskvalifikaciju publika ne pamti, no ipak, ako se osvrnemo i na prethodne sezone pomenutog rijalitija, videćemo da ih je bilo skandaloznijih, a na koje je javnost zaboravila.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Miki Đuričić

Mikija Đuričića iz Kupinova javnost je upoznala još tokom učešća u prvom rijalitiju u Srbiji, 2005. godine. On je kasnije postao gotovo stalni stanar raznih rijaliti imanja, a ujedno i rekorder po broju diskvalifikacija iz istih.

Miki je svojevremeno bežao iz rijalitija, bio izbacivan usled fizičkih obračuna, ali najjači utisak na javnost ostavila je njegova sramna diskvalifikacija iz druge sezone "Zadruge".

ATAImages/ Antonio Ahel
Miki Đuričić

Tada, bio je u emotivnoj vezi sa Suzanom Perović. Među njima je došlo do rasprave, tokom koje je on njoj udario šamar, nakon čega je izleteo iz prostorije za rehabilitaciju i tražio da mu otvore kapiju kako bi napustio rijaliti. Međutim, Đuričić je u dvorištu ugledao Nadeždu Biljić sa kojom je ušao u verbalni okršaj, preteći joj da će je izudarati štakama, što se ubrzo i dogodilo. Nadežda je od udaraca pala na pod, a Miki je odmah bio diskvalifikovan.

Miljana Kulić 

Miljana Kulić je širokom auditorijumu poznata po čestim promenama raspoloženja, a odmah posle Đuričića, Nišlijka je rijaliti igrač sa ogromnim brojem diskvalifikacija.

Njene su mahom bile rezultat nesuglasica sa produkcijom i "na svoju ruku" je napuštala rijaliti. Međutim, dogodila su se dva izuzetka.

Prvi put je Jovani Tomić Matoroj u finalnoj fazi "Zadruge 2" mikrofonom na žurki razbila usnu, zbog čega je "popila" eliminaciju dva dana pred veliko finale. Već sledeći put diskvalifikacija je bila strašnija, jer je tada štiklom razbila glavu tadašnjem dečku, Lazaru Čoliću Zoli, dok je spavao. 

ATAImages/ A.A.
Miljana Kulić

Tara Simov

Tara Simov je obeležila "Zadrugu 4" svojom romansom sa, tada oženjenim reperom, Nenadom Aleksićem Ša. Tara i Ša su olako uplovili u romansu i nesluteći da će posledice njihove ljubavi biti katastrofalne.

Njihova priča se brzo pretvorila u noćnu moru, a kako je pritisak javnosti i produkcije na njih bio jak, te im se merio svaki korak, Tara i Ša su "pucali po šavovima". Jedne večeri se situacija otela kontroli - Simova je u naletu besa lomila sve pred sobom. Demolirala je imanje u Šimanovcima, pa i fizički nasrnula na Miljanu, što je dovelo do hitne diskvalifikacije.

ATAImages/ Antonio Ahel
Tara Simov

Uroš Ćertić

Poznatog kaskadera Uroša Ćertića publika je upoznala tokom učešća u "Velikom bratu", a njegovo takmičenje u "Zadruzi 1" završilo se dikvalifikacijom usled fizičkog obračuna sa - Đuričićem, koji je počeo tako što ga je Uroš gađao teglom džema, prenosili su mediji. Ćertić je takođe diskvalifikovan i iz poslednje sezone istog rijalitija, kada je samoinicijativno napustio imanje u Šimanovcima.

ATAImages/ Antonio Ahel
Uroš Ćertić

Bojan Gaćeša

Na samom početku "Zadruge 2" ukućani su dobili zadatak da nasmeju jedni druge. Bojan Gaćeša, međutim, nikako nije odgovorio na zadatak. Ispričao je izuzetno neukusan vic i zgrozio sve u kući, pa i van nje, što ga je dovelo do direktne diskvalifikacije. Bojan se tada, na zaprepašćenje mnogih, našalio na račun devojčice koja je 1999. godine stradala tokom NATO bombardovanja.

- Gde je bila mala Milica kada je pala bomba u školu? Svuda - kazao je onda on i izazvao gnušanje.

Produkcija je hitno reagovala i isključila ga iz projekta.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike