Miljana Kulić izazvala opštu pometnju u klubu u Austriji: Na skandaloznom nastupu je pratili Marija Kulić i Bebica (VIDEO)

29.05.2023

14:12

0

Napravila parodiju na nastupe naših estradnjaka uz poznate hitove

Miljana Kulić izazvala opštu pometnju u klubu u Austriji: Na skandaloznom nastupu je pratili Marija Kulić i Bebica (VIDEO)
Miljana Kulić - Copyright Instagram printscreen/miljana_kulic_official

Kontroverzna bivša zadrugarka Miljana Kulić nakon diskvalifikacije iz "Zadruge 6", moraće da isplati kaznu od 100.000 evra televiziji "Pink".

Posle dugogodišnje rijaliti karijere, Kulićeva je rešila da okrene novi list i upliva u pevačke vode. Uveliko je počela i da nastupa, a u razgovoru za 24sedam nedavno je otkrila detalje iz rada u studiju i planove za budućnost.

Pojedini klubovi iz inostranstva angažovali su Nišlijku, koja je prvobitno nastupila u zagrebačkom klubu, a potom i u srpskom klubu u Austriji, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Sudeći po kadrovima sa sinoćnjeg nastupa, Kulićeva je vidno smršala, a iako ne može da se pohvali zavidnim glasovnim sposobnostima, Miljana je to nadomestila scenskim nastupom.

Majka Marija Kulić, koja je, kako je objasnila, na prevaru diskvalifikovana iz "Zadruge", prati je u stopu tokom turneje po Evropi. Sa njima je bio i Miljanin dečko, Nenad Macanović Bebica, sa kojim se Kulićeva snimala u bekstejdžu, a tokom nastupa su je bodrili iz publike.

Na sceni se pojavila u roze majici i šarenim pantalonama, dok je na licu imala prejaku šminku i senke u raznim bojama, a komentari na Instagramu su se samo nizali.

"Šta je ovo?", "Skandalozno", "Ne zna se šta je gore, nastup ili njena pojava", "Izgleda kao klovn", samo su neki od komentara, koje je Kulićeva kasnije isključila, a deo atmosfere sa nastupa pogledajte u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike