Miljana Kulić diskvalifikovana iz „Zadruge”: Mora da plati 100.000 evra!

25.04.2023

09:15

0

Autor: B. D.

Zadrugarka je tokom jučerašnjeg dana pobegla iz Bele kuće

Miljana Kulić diskvalifikovana iz „Zadruge”: Mora da plati 100.000 evra!
Miljana Kulić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Miljana Kulić juče je samoinicijativno napustila „Zadrugu” nakon što se vratila u Belu kuću iz Urgentnog centra. U jednom trenutku, Kulićeva je potpuno pobesnela, te je iz sve snage udarala o vrata u ekonomskom dvorištu.

Nakon nekog vremena, uspela da pobegne iz Bele kuće, zbog čega je Veliki šef morao da reaguje kaznom od 100.000 kako je to propisano ugovorom koji je Miljana potpisala sa TV Pink pre ulaska u Zadrugu.

Antonio Ahel/ATAImages
Miljana Kulić

 

- Zadrugari ovim vas zvanično obaveštavamo da je Miljana Kulić diskvalifikovana zbog samoincijativnog napuštanja „Zadruge" . Ona će na osovnu ugovora snositi kaznu od 100.000 evra, a TV Pink će je tužiti na osnovu ugovora - glasilo je pismo Velikog šefa. 

Podsetimo, Miljana se prethodnih dana nije osećala dobro, zbog čega je i završila u Urgentnom, gde joj je ukazana neophodna lekarska pomoć. 

- Rano ujutru joj je pozlilo, pa je produkcija izvela iz Zadruge kako bi dobila adekvatnu lekarsku pomoć. Žalila se na stomak i povraćanje, pa je tako i dehidrirala. Trebalo bi da joj bude dobro uskoro - rekao je izvor za „SrbijaDanas".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike