Niko kao Lane! Suzana Perović o saradnji sa glumcem: Kada me je pohvalio mogla sam da padnem u nesvest

26.08.2021

18:50 >> 21:56

0

Pevačica je u intervjuu za 24sedam ispričala po čemu će pamititi Gutovića, ali i kojim osobinama ju je oduševio

Niko kao Lane! Suzana Perović o saradnji sa glumcem: Kada me je pohvalio mogla sam da padnem u nesvest
Copyright Antonio Ahel/ATAimages

Pevačica Suzana Perović imala je priliku da sarađuje sa velikom legendom glumačkog platna Milanom Lanetom Gutovićem u projektu „Tesna koža 2”. Vest o njegovoj smrti ju je rastužila, pa je u intervjuu za 24sedam istakla da je glumačka postava izgubila veliko ime.

Perovićeva je za naš portal objasnila po čemu će pamtiti Laneta, koja njegova osobina ju je oduševila, čemu ju je savetovao, ali i šta je usvojila od njega. Kako kaže, veliko je ime.

Printscreen/Milan Lane Gutović

– Fascinantno iskustvo je bilo poznavati Laneta. Mi smo snimali film „Tesnu kožu 2” i za taj drugi deo ja sam donela ponudu od producenta, da vidim da li mogu da prihvatim i odgovorim tom zadatku. Ja se sa Lanetom nisam družila, prosto je život tako hteo, on je čovek bio u jednom filmu, ja u drugom, ali eto, imali smo sreću da se sretnemo na snimanju „Tesne kože 2”. Upoznala sam mnogo glumaca, ali niko nije kao Lane Gutović. Bio je poseban, svoj, fascinantan, bio je neko kome ste se divili, hteli vi to ili ne. Bio je autoritet. Nije puno pričao, ali je bio vedrog duha, bacao pošalice, da bi opustio celu ekipu. Opasan je bio u svom poslu i tačno je znao ko ima tremu, a ko ne. Bio je divan čovek, video je da ja imam tremu, i tada mi je pomogao da sve improvizacijski odradimo. Nismo odstupali od scenarija, ali smo improvizovali – priča Suzana za 24sedam i otkriva čime ju je fascinirao tokom snimanja:

Milan Lane Gutovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages.

– On je veliki profesionalac i čovek. Čovek mora da bude širokogrud, to je bio on. Ja sam tada bila naturščik, mlada pevačica koja je došla da snimi scenu sa njim, a on mi je nesebično pomogao da se opustim. Ja sam tada bila njegova partnerka kojoj je on svesrdno pomogao, nije pravio nikakav problem. Dobrodušan je bio, dobronameran, naučio me je da budem ono što jesam i sada. To su njegove najbolje osobine kojima me je oduševio. Bio je ozbiljan, ali isto tako i pozitivan, uvek je želeo da članovima omogući prijatnu i opuštenu atmosferu. Meni je tepao: „Suzi anđele”, „ćure moje malo”. Kada smo završili on mi je rekao: „Ćure, bilo je ovo odlično”, a ja samo što nisam pala u nesvest – završava Perovićeva svoju priču o poznanstvu sa Gutovićem za naš portal.

Suzana Perović Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike