„Bojim se da rodim još dece..." Nadežda Biljić otvorila dušu: Progovorila o porodici, sinu Longu, pa ostalim planovima za budućnost

16.04.2023

17:30

0

Autor: M. G.

Bivša zadrugarka i pevačica ne krije koliko je i teško biti roditelj

„Bojim se da rodim još dece..." Nadežda Biljić otvorila dušu: Progovorila o porodici, sinu Longu, pa ostalim planovima za budućnost
Nadežda Biljić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica i nekadašnja zadrugarka Nadežda Biljić, iako bi volela da proširi svoju porodicu, od toga ujedno i pilično preza. S Tomom Panićem, inače, ima naslednika Longa koji je, kako kaže, veoma nemirno dete, a i ono što danas detinjstvo i odrastanje nose sa sobom - zadaje joj dosta briga. 

- Volela bih da proširim porodicu. Ja sam već naručila bliznakinje (smeh). I možda još jednog dečačića. Mada se iskreno bojim da rodim još dece, prvo zbog zdravstvenog stanja, a i sin Longo mi je nemiran - počela je Biljićeva u razgovoru s medijima, pa dodala:

 

 

- To čovek ne može da zamisli koja je to količina hiperaktivnosti - naglasila je ona, koja za razliku od nekih mama s estrade ne bi volela da nasledik krene njenim stopama. 

„Samo nek je živ, zdrav i da se ne uhvati lošeg društva!"

- Ne bih volela da moj sin Longo bude pevač, ali mi je samo bitno da bude živ i zdrav. Bitno je da se ne uhvati lošeg društva. Postala sam toliko paranoična kada vidim šta se sve dešava - otvorila je dušu Nadežda, pa onda još rekla:

- Do 18. godine ću imati kontrolu nad svojim detetom, jer se brinem zbog društvenih mreža i lošeg vremena koje je došlo. Teško je biti roditelj.

- Divim se svima koji su uspeli da dobro vaspitaju svoje naslednike - zaključila je Nadežda Biljić. 

(Blic)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike