Uroš Ćertić ozvaničio vezu sa misicom: Sigurno je da se nismo slučajno upoznali! Evo šta ih povezuje!

26.04.2023

14:09

0

Kaskader ističe da mu se dopala čim ju je upoznao

Uroš Ćertić ozvaničio vezu sa misicom: Sigurno je da se nismo slučajno upoznali! Evo šta ih povezuje!
Uroš Ćertić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kaskader Uroš Ćertić ne krije da je slab na žene, te da je imao mnogo devojaka, ali sada je spreman da ozvaniči vezu sa nekadašnjom misicom Sofijom Unom Manić koja je nedavno napustila „Zadrugu”.

U prvi mah su kako kaže, bili samo dobri prijatelji, a potom su se pojavile simpatije i varnice, te su se upustili u ljubavnu romansu. Ćertić se na Instagramu pohvalio i snimkom na kom pozira sa novom devojkom, a osmesi govore da uživaju u ljubavi. 

- Stvarno smo unutra bili samo najbolji drugovi i prve komšije. Eto, od prvog dana krevet do kreveta, garderober do garderobera, ušli smo u istoj grupi učesnika čak sedeli pozadi na istom sedištu fijakera koji nas je uveo u Zadrugu - kazao je Uroš, ističući da mu je odmah zapala za oko:

 

- Štitio sam je uvek i brinuo da li je gladna žedna i kako je zdravstveno, prirodno mi je došlo da budem tu za nju od prvog minuta bez ikakve krajnje namere ili nekog sviđanja sem to sto sam bio ponosan kao Beograđanin da se Beograđanka ponaša kao ona. Devojka barata takvim vokabularom, oblači se otmeno i izgleda prelepo tj. predstavlja naš grad u najlepšem svetlu. 

Kako kaže, njih mnogo toga povezuje. 

- Ja sam Blizanac, ona je Blizanac u horoskopu, oboje rođeni i odrasli u centru Beograda, razvedenih roditelja, ona jedinica, ja jedinac. Devedeset dana smo živeli krevet do kreveta i upoznali jedno drugo u svim mogućima situacijama, fazama i upoznali se sa životnim stavovima i planovina i nismo ni slutili da ćemo biti zajedno. 

Antonio Ahel/ATAImages
Uroš Ćertić

 

Jedva je čekao da izađe iz Zadruge, kako bi se video sa njom, a sve ostalo je istorija. 

- Pošto je ona izašla četiri meseca posle mene, meni je bilo jako drago kontaktirao sam je i posle prvog viđanja smo postali ne razdvojni i još malo pa slavimo prvu mesečnicu. To je sve što mogu reći za sada. Odrasli smo ljudi, preko trideset godina imamo oboje i ne verujemo u bajke, ali verujemo u energiju i da se sigurno nismo slučajno upoznali - kazao je Ćertić, prenosi Kurir. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike