Zvezdan Slavnić "Pinku" duguje 50.000 evra: Nakon diskvalifikacije ostao bez dinara, a evo koliki je avans dobio na ulasku

28.05.2023

12:22

0

Izlanuo se

Zvezdan Slavnić "Pinku" duguje 50.000 evra: Nakon diskvalifikacije ostao bez dinara, a evo koliki je avans dobio na ulasku
Zvezdan Slavnić - Copyright ATAImages/ M.M.

Hitnom odlukom produkcije "Zadruge", Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su juče diskvalifikovani zbog agresivnog i nasilničkog ponašanja, zbog čega će televiziji "Pink" morati da plate kaznu po 50 hiljada evra.

Po pravilima propisanim ugovorom, zadrugari honorar od rijalitija čuvaju u strogoj tajnosti, iako se u javnosti neprestano spekuliše o zaradi pojedinih rijaliti igrača. Tako je Slavnić u više navrata govorio o svom honoraru, pa se izlanuo da nedeljno zarađuje 350 evra, bez čega je ostao nakon diskvalifikacije.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Zvezdan Slavnić

Nedavno su na jednoj Instagram stranici isplivale tvrdnje o Zvezdanovoj zaradi od rijalitija, a Miljan Vračević je te navode i potvrdio.

Miljan i Filip Car su razgovarali, a Vračević je tom prilikom otkrio da je Zvezdan unapred dobio honorar od 20.000 evra.

- Uzeo je on "dva konja", tako mi je rekao - izjavio je Miljan Vračević, što je Cara ostavilo u čudu.

Kako se navodilo ranije, Zvezdan je potrošio avans koji mu je dat pre ulaska u "Zadrugu 6".

- Prokockao je ceo avans od 20.000 evra. Od tog istog avansa je kupio BMW od 5.000 evra, kupio stvari za "Zadrugu" i stvari za nju. Od tog avansa su vraćeni dugovi za salon, plaćen dom Slavici, 200 evra Džoniju i 2 glave za rođendan - pisalo je u objavi na jednoj Instagram stranici.

ATAImages/Antonio Ahel
Zvezdan Slavnić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike