Stravična tuča Slavnićevih ljubavnica! Ovo je trenutak zbog kog je Anđela diskvalifikovana: Krvnički čupala i tukla Maju Marinkvić (VIDEO)

27.05.2023

12:42

0

Dobila napad besa zbog ljubomore

Stravična tuča Slavnićevih ljubavnica! Ovo je trenutak zbog kog je Anđela diskvalifikovana: Krvnički čupala i tukla Maju Marinkvić (VIDEO)
Tuča Maje Marinković i Anđele Đuričić - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Hitnom odlukom produkcije danas su iz "Zadruge 6" diskvalifikovani Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić, zbog nedoličnog i agresivnog ponašanja, usled čega će produkciji morati da isplate po 50 hiljada evra, po pravilima proposanim ugovorom.

Nakon Slavnićevog upada s letvom u spavaću sobu i lomljave, Anđela Đuričić se sukobila sa suparnicom Majom Marinković, što je rezulritalo žestokim fizičkim okršajem pored bazena.

Obezbeđenje je hitno reagovalo, a uprkos njihovom pristustvu, Đuričićeva je krvnički ščepala Marinkovićevu za kosu, nakon čega ju je bacina na pod, vukla i udarala, što detaljnije možete pogledatati u galeriji u nastavku teksta.

Podsetimo, Željko Mitrović je pre nekoliko dana ušao na imanje u Šimanovcima, prilikom čega je obavestio zadrugare da je tolerancija na nasilničko ponašanje nulta do kraja ove sezone "Zadruge". Anđela i Zvezdan su prekršili ovo pravilo, a usledilo je ono čega su se najviše plašili.

Majinu i Anđelinu tuču detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike