Ovako su roditelji Anđele Đuričić reagovali kada su saznali da im je ćerka posle diskvalifikacije u stanu kod Moke Slavnića!

28.05.2023

09:44

0

Ovome se niko nije nadao

Ovako su roditelji Anđele Đuričić reagovali kada su saznali da im je ćerka posle diskvalifikacije u stanu kod Moke Slavnića!
Moka Slavnić, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić - Copyright Instagram printscreen/pcelicaaaa_bungis5

Kada je Anđela Đuričić stupila u vezu sa Zvezdanom Slavnićem u "Zadruzi 6", svi su se pitali samo jedno - kako njeni roditelji reaguju na to i zbog čega je mesecima izostajala njihova podrška.

Nakon jučerašnjeg skandala i hitne diskvalifikacije, Zvezdan i Anđela su otišli u stan kod Moke Slavnića na Novom Beogradu, a tamo ih je dočekala i Mokina devojka Tamara, koja je otkrila nove detalje nakon drame.

Tamara je otkrila kako provodi vreme sa diskvalifikovanim parom i kako se oni osećaju nakon nemilih događaja o kojima bruji javnost.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

- Pa lepo ja sam danas bila da celivam mošti u Hramu, i baš me je tada zatekla vest kad mi je Zoran javio da su njih dvoje diskvalifikovani, ja sam onda otišla na Novi Beograd, tu je bilo toliko stvari - rekla je Tamara i dodala da su dosta iscrpljeni.

- Ne oni su već otišli kad sam ja došla, Anđela i Zvezdan su bili jako umorni i isrcpljeni - dodala je ona.

Otkrila je i da je Moka bio presrećan kada ih je ugledao zajedno.

- Ne, ne, presrećni su, jer više nisu mogli da izdrže ni pritiske, Zoran je non-stop plakao, sve vreme, i ljubio je i sina i nju, baš su bili srećni. Pa oni su slatki, mladi, ona pogotovo, ona je toliko srećna - istakla je Nikezićeva.

Tamara je potom otkrila da se Moka čuo i sa Anđelinim roditeljima iz Crne Gore

- Jeste, spremio joj album, čuda, poklone… Tu su došle dve devojke iz Novog Sada, zvala je Dragana iz Geteburga. Bilo je vrlo onako emotivno lepo, on se čuo sa majkom, ona sa roditeljima, i njeni su roditelji presrećni - istakla je Tamara.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Roditelji Anđele Đuričić

Za kraj je poručila da nije istina da Anđelini roditelji ne žele ni da čuju za ćerku.

- Ne, ne, ma kakvi, oni su divni ljudi – rekla je Tamara za "Hype".

Podsetimo, Anđela Đuričić je diskvalifikovana iz "Zadruge" nakon što je fizički nasrnula na Maju Marinković, a Zvezdan jer je letvom nasilnički lomio po spavaćoj sobi. Ovakvo ponašanje je strogo zabranjeno, posebno jer je Veliki šef naglasio da je tolerancija na nasilje do kraja ove sezone nulta.

Printscreen/YouTube/zadrugaofficial
Maja Marinković, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike