„Oštećena bi za par dana trebalo da se pojavi i da svoj iskaz..." Osman kao na iglama: Sve teže podnosi što mu je sin u pritvoru!

26.05.2023

15:45

0

Autor: M. G.

Kaže da je on dobro i da psihički nije „pao"

„Oštećena bi za par dana trebalo da se pojavi i da svoj iskaz..." Osman kao na iglama: Sve teže podnosi što mu je sin u pritvoru!
Osman Karić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sin Osmana Karića, bivši zadrugar Stefan Karić, još uvek je u pritvoru zbog sumnji da je starleti Nataši Šaviji naneo teške telesne povrede. Otac ga posećuje kad god da mu se za to ukaže prilika.

To, međutim, teško podnosi, iako je svojim očima video da mu je naslednik dobro i da psihički nije „pao".

Stefan Karić, Amir Hamzagic/ATAImages
 

„Sve mi je teže..."

- Da budem iskren, nisam se nadao da ću ovo sa Stefanom ovako teško podneti. Stalno razmišljam o njemu, često nešto radim da skrenem misli, ali mi to ne polazi za rukom. Bio sam u poseti i svaki put mislim da će mi biti lakše kada ga vidim, a u stvari sve mi je teže kad poseti istekne vreme i dođe do rastanka - kazao je on, prenose domaći mediji pisanje „Sveta", a Karić je zatim nastavio i o tome kako se uskoro očekuje da se oštećena pojavi pa pred zakonom da svoj iskaz.

- Stefan je dobro, nije psihički pao i to mi daje snagu i volju da preživim sve ovo što se dešava i njemu, a i svima nama u porodici. Za par dana bi trebalo da se pojavi i oštećena i da da svoju izjavu pred sudom, pa će sud odlučiti o daljem toku suđenja - zaključio je zabrinuti otac nekadašnjeg zadurgara.

Nataša Šavija, Antonio Ahel/ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike