Ne dam da se pere! Nataša Šavija odgovorila Osmanu Kariću: Molio bi se da sam dobro zbog tvog najmilijeg

21.05.2023

15:11

2

Autor: B. D.

Kada se oporavi sve će izneti na videlo

Ne dam da se pere! Nataša Šavija odgovorila Osmanu Kariću: Molio bi se da sam dobro zbog tvog najmilijeg
Osman Karić, Stefan Karić, Nataša Šavija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Starleta Nataša Šavija optužila je bivšeg zadrugara Stefana Karića da ju je pretukao, a sud mu je odredio kaznu pritvora u roku od mesec dana. Šavija se nekoliko puta oglasila za medije, naglasivši da njene povrede nisu nimalo naivne, iako je tako izjavio Karićev advokat.

Nataša je imala potrebu da se još jednom obrati javnosti, istčući da je bole reči Osmana Karića koji pravda svog sina, kao i da se njen oporavak odvija mnogo sporije nego što bi trebalo. 

- Molim sve novinare za razumevanje, trenutno nisam u mogućnosti da dajem izjave i izveštavam o stanju i daljim procedurama. Nisam dobro, nije nimalo lako i ovo je ozbiljnije što sam mislila, za šta imam pokriće u vidu dokumentacije, da ne ispadne da kumam za nešto što je bezazleno. Molim Boga da se sve dobro i što pre završi, a onda ću ispričati kroz šta sam sve prošla - kazala je ona i dodala:

Instagram printscreen/natasa.savija
Nataša Šavija odgovorila Osmanu Kariću

- Ne zbog medijskog prostora, to me najmanje interesuje, nego kao što vidim po „nečijim” sramnim izjavama da sam ja zapravo dobro, da „dramim” bez razloga, a time sam sebi uskače u stomak, jer da zna šta je moglo da mi bude (i to uopšte ne preterujem, ne mogu to ni da prevalim preko usta), molio bi Boga samo da budem dobro (zbog svog najmilijeg jelte). Ne dam da se pere i to je moje pravo. Iza svake reči stojim i to će se dokazati. Nadam se da ovo golgoti dolazi uskoro kraj i da ću biti dobro, to mi je sad najbitnije - napisala je Šavija.

Podsetimo, nedavno je Osman Karić dao izjavu za medije ističući da će biti uz sina, kako god da je on postupio prema Šaviji

- Tu noć kada se to desilo on nije ni spavao kod kuće, već je čekao advokata da se vrati sa odmora da bi se prijavio u policiju. Čak nije ni znao da ima poternicu, mi smo to saznali preko portala. On je verovatno mislio da se potukao sa njom i da ju je samo malo jače udario i nije ni najmanje sumnjao da se tako nešto desilo i da ga je ona prijavila. Ja sam ga pitao što, on mi je rekao da su drugovi već godinama i da se ponekad viđaju i izlaze. Nisu u vezi, ali su drugovi. Te večeri, on je bio sa drugom na svadbi. U međuvremenu su se oni dopisivali i ona mu ga je pitala da dođe i, eto, on ju je pozvao da dođe. Koji je razlog svega nakon toga nije mi jasno. Verovatno je i bio u alkoholisanom stanju, ne mogu da tvrdim da je bio mrtav pijan, ali je sigurno popio - objasnio je on tada za Kurir.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike