Oca Osmana mnogi već dobro znaju, a ovo je majka Stefana Karića (FOTO)

06.05.2023

21:10

0

Autor: M. G.

I u ovim teškim trenucima ostala je dosledna sebi - u javnosti se ne eksponira, niti se akonto drame oglašavala

Oca Osmana mnogi već dobro znaju, a ovo je majka Stefana Karića (FOTO)
Stefan Karić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nekadašnjem zadrugaru Stefanu Kariću određen je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je starleti Nataši Šaviji naneo teške telesne povrede. Ubrzo zatim, njegov otac Osman oglasio se na svom Instagramu i u okviru „storija" pružio svom nasledniku reč podrške.

Međutim, od njegove majke Lidije ni traga ni glasa - jer i u ovo turbulentno vreme za porodicu ostala dosledna sebi i ni na koji način se ne oglašava javno.

Stefan je, međutim, ranije na pomenutoj društvenoj mreži objavljivao fotografije sa njom, pa tako fanovima pokazao bar kako ona izgleda. Na ovaj način uvek bi izmamio brojne komplimente, ali i komentare kako je od nje „povukao" osmeh.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by humanitarno (@karic_stefan)

 

Podsetimo, Šavija ne krije kroz kakav je pakao prošla. Zbog povreda koje je zadbila, kaže, moraće da ide na nekoliko operacija.

- To se desilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, onda mi je lupio šamar, ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kako bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo napolje, onda me je on opet jako počupao i udario pesnicom po levoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prelom vilične kosti i povrede oka... On mrzi žene, bio je mrtav pijan, zbog toga se sve ovo desilo. Biće potrebno više operacija. Ne znam da li vilica moći da mi se vrati na pređašnje stanje u kojem je bila - kazala je ona „Blicu".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by humanitarno (@karic_stefan)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike