Majka Nataše Šavije o Kariću: Želi da što pre bude osuđen! "Mučki je nasrnuo na nju, ne verujem da je zbog alkohola!"

03.05.2023

11:12

0

Strepi dok joj ćerka čeka na operaciju

Majka Nataše Šavije o Kariću: Želi da što pre bude osuđen! "Mučki je nasrnuo na nju, ne verujem da je zbog alkohola!"
Nataša Šavija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Majka Nataše Šavije ponovo se oglasila o stanju svoje ćerke Nataše Šavije, nakon što je jezivo pretučena na jednoj svadbi pre tri dana.

Kako bi danas trebalo da bude operisana zbog teških povreda koje joj je navodno naneo Stefan Karić, Vera Šavija istakla je da je još u velikom šoku zbog svega.

- Ništa još ne znamo. Strepimo stalno i molimo se da konačan ishod bude pozitivan. Doktor još nije bio u viziti, u toku dana ćemo saznati kada će otići na operaciju - rekla je starletina majka, a zatim dodala:

Antonio Ahel/ATAImages
Stefan Karić

- Ja sam stvarno šokirana, ne mogu rečima da opišem kako se osećam. Istinski želimo da pravda bude zadovoljena i da što pre bude osuđen za ono što je uradio. Ne mogu i dalje da verujem, da je bio u takvom stanju da tako mučki nasrne na nju. Više puta ju je udarao. Kakav alkohol i gluposti, ne verujem u to. Znam da su se povremeno družili. Dolazio je on u Novi Sad i ona za Beograd. Nemam reči zaista - kaže Vera za Kurir.

Podsetimo, Stefanov otac Osman Karić, s druge strane, počeo je sebe da krivi za ovaj slučaj nasilja.

ATAImages/ Antonio Ahel
Osman Karić

- Možda sam i ja kriv za sve, neke svoje komplekse sam lečio preko njega. Toliko sam ga voleo, da nisam želeo drugo dete. Ne znam, ne želim da ga osudim pre vremena - rekao je Osman u emisiji "Bajke iz podzemlja", dok čeka da se njegov sin danas pojavi u policiji posle tri dana bekstva.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike