Moka Slavnić pružio podršku Osmanu Kariću: Znam kako je kad sin upadne u nevolju, uz njega sam!

14.05.2023

21:56

0

Poručio mu je da ga je oduvek cenio

Moka Slavnić pružio podršku Osmanu Kariću: Znam kako je kad sin upadne u nevolju, uz njega sam!
Moka Slavnić - Copyright ATAImages / Milan Maričić

Moka Slavnić se javno oglasio na svom nalogu na Instagramu, gde je poslao poruku Osmanu Kariću.

Kao što je poznato, Stefan Karić je u pritvoru jer je osumnjičen za nanošenje teških telesnih povreda Nataši Šaviji, a Osman se o tome često oglašavao. Slične probleme je i Moka Slavnić imao sa svojim sinom Zvezdanom, koji je sada u "Zadruzi".

ATAImages/Antonio Ahel
Moka Slavnić

- Ovom porukom želim da se obratim Osmanu Kariću i želim da mu se zahvalim za onu majcu koju je dao mojem sinu i da mu kažem da ima podršku od mene - započeo je Moka, pa nastavio:

- Znam šta znači kad sin upadne u nevolju. Uvek sam ga cenio sa njegovom duhovitošću i pameću. Takve ljude uvek mogu da podržim da izdrže. Sve to u životu može da se prevaziđe. Znam da će ostati uz svog sina, kao što sam i ja uz svog. Ako mu nešto znači, ima punu podršku od Moke Slavnića.

ATAImages/Antonio Ahel
Osman Karić

Podsetimo, Zvezdan Slavnić je dva puta bio u zatvoru - zbog ubistva Olivera Jovanovića 1998, kao i 2010. zbog trgovine narkoticima. On je višegodišnje kazne odležao je u KPZ Valjevo i Sremska Mitrovica, a pre pet godina je izašao na slobodu.

Stefan Karić, s druge strane, se našao u problemu sa zakonom kada su mu u automobilu našli oružje za koje nije imao dozvolu. Zbog toga je nosio nanogvicu šest meseci.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike