„Nije on rođen za takve uslove..." Osman posetio sina Stefana Karića u pritvoru: Pola sata proveli oči u oči!

08.05.2023

16:40

2

Autor: M. G.

Nekadašnji zadrugar tamo će provesti mesec dana, zbog sumnje da je starleti Nataši Šaviji naneo teške telesne povrede

„Nije on rođen za takve uslove..." Osman posetio sina Stefana Karića u pritvoru: Pola sata proveli oči u oči!
Stefan Karić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Osman Karić prvi put je otišao u posetu sinu Stefanu, kom je nedavno određena kazna pritvora od 30 dana zbog sumnje da je starleti Nataši Šaviji naneo teške telesne povrede. Oglasivši se za jedne medije, priznao je da se oseća skrhano, poniženo. O slučaju, kaže, nisu razgovarali, ali posle pola sata koje su proveli zajedno, obojici im se vratio sjaj u očima.

„Znam kako mu je..."

- Osećam se jako poniženo i emotivno skrhano. Iskren da budem, bio sam u tim zatvorskim uslovima i znam kako mu je. Rekao sam jednom davno sebi da me te zatvorske zidine vise nikada neće videti, a desilo mi se još gore od toga da sina koga sam vaspitavao u totalno drugom smeru sad posećujem. Jako mi je teško - počeo je Stefanov otac, pa dodao:

- Jednostavno znam da Stefan nije rođen za takve uslove, nije niko, ali eto, dešavaju se sudbinske stvari od kojih nekada ne možemo pobeći. O slučaju koji se desio nismo pričali, jer smo pričali preko slušalica sa staklenim delom ispred sebe.

Sa Natašom Šavijom još uvek nije stupio u kontakt.

- Ja se nisam čuo sa Natašom, dobio sam broj telefona ali jednostavno to može da se kasnije odrazi na dalji tok suđenja pa ne bih baš da napravim i sebi i Stefanu medveđu uslugu, istraga je još uvek u toku. Svakako želim joj što brzi oporavak. Poseta je trajala 30 minuta, po završetku video sam sjaj u njegovim očima, što je on mogao da vidi i u mojima - zaključio je Karić.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike