Preokret kod Karića! Osman se pomirio sa bivšom ženom zbog sina: Sada se sve dogovaramo

21.05.2023

19:55

0

Zbog Stefana su rešili da sve nesuglasice stave po strani

Preokret kod Karića! Osman se pomirio sa bivšom ženom zbog sina: Sada se sve dogovaramo
Osman Karić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Stefan Karić je već nekoliko nedelja u pritvoru u Sremskoj Mitrovici, zato što je osumnjičen da je naneo teške telesne povrede Nataši Šaviji. Najzabrinutiji za njega su svakako njegov otac Osman i majka Lidija, koji su rešili da zaborave na svoje probleme.

Kako je Osman Karić otkrio, on se pomirio sa bivšom suprugom i napravili su dogovor oko posećivanja Stefana u zatvoru.

ATAImages/Antonio Ahel
Osman Karić

- Svakog ponedeljka su posete pritvorenicima. Stefanova majka i ja smo sada u kontaktu i dogovorili smo da idemo naizmenično u posetu. Jednom sam bio ja, jednom ona. Sutra idem opet ja. Smetaju mi priče da ja sve odlučujem i ja nekome ne dam da ide u posetu. Ja nikoga ne držim, pa da bih morao da ga puštam - priča Osman za Informer i dodaje:

- Stefanova majka i ja se sada sve dogovaramo. Nikakav problem nemamo i da zajedno odemo kod njega u posetu. Meni je bitno da moj sin Stefan dobije sve što mu je potrebno i da ima pažnju oba roditelja.

ATAImages/Antonio Ahel
Stefan Karić

Podsetimo, Stefan Karić i Nataša Šavija imali su sukob nakon svadbe na kojoj su bili, a ona se sa teškim povredama prijavila u KC Vojvodina.

Stefan se nekoliko dana nije oglašavao, da bi 3. maja u prisustvu advokata otišao da se javi u PU Sremska Mitrovica, gde je zadržan, a potom mu je određen i jednomesečni pritvor.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike