Kuma Kačavenda otkazala svadbu: Pogledajte kako je Ana Ćurčić reagovala na vest o Mileninoj udaji (VIDEO)

07.05.2023

09:38

0

Oglasila se nakon odloganja ceremonije, a od produkcije "Zadruge" tražila samo jedno

Kuma Kačavenda otkazala svadbu: Pogledajte kako je Ana Ćurčić reagovala na vest o Mileninoj udaji (VIDEO)
Milena Kačavenda - Copyright Printscreen/YouTube/Novo jutro

Pojedini zadrugari juče su u miru obeležili Đurđevdan, a interesantno je da je pored Ane Ćurčić, kojoj je ovo devojačka slava, istu obeležila i njena suparnica iz rijalitija, Anđela Đuričić, kojoj su roditelji iz Crne Gore konačno poslali pismo.

Ana je povodom slave dobila čestitku od kume Milene Kačavende koja je žustro brani u medijima svih ovih meseci boravka u "Zadruzi 6". Milena joj je saopštila lepe vesti, a iako joj je otkrila da se udaje, od svadbe zasad nema ništa.

Ćurčićeva se prvo osamila da pročita pismo, a potom ushićeno uzviknula i sa svim zadrugarima podelila lepe vesti.

- Draga Anči, srećna nam slava. Idi samo napred i ne dozvoli da te išta sputava. Volimo te i jedva čekamo da te vidimo, opusti se napokon. Majka će ti slaviti novi datum rođenja, inače Milena se danas udaje - pročitala je Ana koja je vrisnula iznenađeno kad je saznala da njena kuma Milena Kačevenda ponovo staje na ludi kamen.

- Milena se danas udaje, je l' moguće ovo? - čudila se Ana, dok su zadrugari aplaudirali.

Vest o kuminoj udaji obradovala je Anu i izmamila osmeh na njenom licu nakon dužeg vremena. Međutim, kako je kuma pismo poslala pre pet dana, nije znala da će njeno venčanje zapravo morati da se otkaže, zbog Dana žalosti povodom stravičnih tragedija koje su Srbiju zavile u crno.

- Nažalost, zbog trodnevne žalosti sve svadbe su morale da budu otkazane, pa tako i moja. Žao mi je što nisam videla kada je Ana čitala pismo i kako je prihvatila tu vest. Ja sam čak pre nedelju dana zvala produkciju i molila ih da Anu puste da prisustvuje mojoj svadbi, ali oni to nisu odobrili. Sada imam problem sa matičarem, jer kako mi je rekao oko 200 venčanja je otkazano i sada nema termina. Vikendi su svi popunjeni pa mi nude da venčanje bude radnim danom, što meni za sada nikako zbog gostiju ne odgovara - rekla je Kačavenda, prenosi -informer.

Printscreen/YouTube/Novo jutro
Milena Kačavenda

Kako je Ana reagovala na vest o kuminoj udaji, detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike