Proslavila se kao ljubavnica u "Zadruzi", a sad bez blama traži da joj fanovi šalju poklone: Trebaće im nekoliko hiljada evra

02.05.2023

10:18

0

Nabrajala je bez pauze i bez ikakvog stida

Proslavila se kao ljubavnica u "Zadruzi", a sad bez blama traži da joj fanovi šalju poklone: Trebaće im nekoliko hiljada evra
Anđela Đuričić - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Anđela Đuričić se proslavila u "Zadruzi" kao ljubavnica Zvezdana Slavnića, koji je čak uspeo i nju da prevari. Poniženja koja je sebi priređivala zbog njega su zgrozila mnoge, a ona je sad novim postupkom potpuno šokirala.

Dok se šminkala ispred ogledala, Anđela je iznela spisak stvari koje je tražila od fanova da joj pošalju.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Anđela Đuričić

- Skroz nude karmin molim vas, može mat, dva kompletića za spavanje kao ovaj svileni bebi dol, crveni sa tankim bade mantilom preko, može čipkani, kako god hoćete samo da su crveni i crni. Volela bih i posteljinu neku crvenu sa nekim srcima ili morska sirena... - nabrajala je ona, ali se tu nije zaustavila:

- Kad bi mogli torbicu za bubicu da mi pošaljete kao dijamant ili tako nešto, ili sa mojom slikom ili nešto tako unikatno da označava mene, to ne bi bilo loše. Takođe i sliku na šoljama i privesku da imam onako ako možete i veliku tu sliku bila bih presrećna da pošaljete da stavim iznad kreveta molim vas, to sigurno imate. I mogli bi neke jastuke sa mojim slikama meni da pošaljete... Jao da i kad bih dobila ponovo neki dijamant sa posvetom please... Šta god pošaljete dobro došlo je i balone neke molim vas, da ih stavim iznad kreveta. Neće dugo trajati doduše, ali nema veze.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Anđela Đuričić

Anđela je takođe i ranije otišla toliko daleko da je do detalja opisala koje trenerke želi da joj fanovi pošalju, koje boje i brenda moraju biti, a da će ona navodno sve to posle rijalitija uredno platiti.

"Bože mene je stid ", "Kako prosi, zaboravila je muzičku želju"  samo su neki od komentara koji su se našli ispod videa.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike