Otkriveno koliki je mesečni honorar Ane Ćurčić: Zadrugarka se izlanula

02.05.2023

15:12

1

Autor: B. D.

Sada će snositi posledice zbog nepoštovanja ugovora

Otkriveno koliki je mesečni honorar Ane Ćurčić: Zadrugarka se izlanula
Ana Ćurčić - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Zadrugarka Ana Ćurčić je tokom emisije "Pretres nedelje", dok su se birali potrčci otkrila koliki joj je mesečni honorar. Namerno, ili ipak ne - snosiće posledice, budući da o tome u "Zadruzi" ne sme da se priča, kako je po pravilima ugovora. 

Naime, kako su ona i Zvezdan Slavnić izabrani za potrčke i boravak u izolaciji, Ana je odbila da sa bivšim deli tu prostoriju, ističući da joj produkcija odbije mesečni honorar, a potom se odala i otkrila koliko novca dobija za boravak u Beloj kući.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Ana Ćurčić

- Ivana, ja ću odbiti da idem u izolaciju, neka me kazne, neka mi se odbije mesečni honorar. Znam da je deset hiljada, neka se odbije - poručila je Ana uživo u programu, na šta ju je voditeljka je opomenula da je sama izabrala da bude kažnjena.

Ana je istakla da ne želi da igra rijaliti igre, te da ne pristaje da deli prostoriju sa bivšim i njegovom devojkom - Majom Marinković

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Zvezdan Slavnić

 

- Meni ovo nije igra, nije rijaliti, ljudi ovo je moj život. Ne mogu da spavam u izolaciji gde je Maja Marinković, to se neće desiti sigurno.

Kako svaki zadrugari potpisuje ugovor pre ulaska u rijaliti da se o honorarima, ne sme govoriti javno, Anu očekuje žestoka kazna.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike